Hem > H > Hur Delar Man Någon Annans Händelse Instagram?

Hur delar man någon annans händelse Instagram?

Hur man delar en Instagram-berättelse

  • Öppna Instagram och tryck på paper airplane (ikon för direktmeddelanden) i det övre högra hörnet.
  • Öppna tagging notification du fick när du taggades i berättelsen.
  • Knacka på Add to Your Story och välj Send att lägga upp den till din egen och sedan publicera berättelsen som vanligt.

Läs mer

Related

Hur delar man två skärmar?

Klicka på visningsinställningarna om du vill ändra dem. Välj bildskärmsinställningarna om du kör Windows 7. Det finns två skärmar i mitten av inställningsfönstret. Den skuggade skärmen visar att skärmen är inaktiverad.

Varför kan jag inte dela händelse på Instagram?

Tyvärr så kan man inte dela andras inlägg i sitt ordinarie flöde, utan funktionen är begränsad till Stories. Den som vill dela någon annans inlägg (som måste vara ett publikt och permanent sådant) behöver bara trycka på en speciell ikon för att lägga in det i sin egen Story. Hur delar man någons story? När du ser en video eller bild du bara måste dela med dig av i din Instastory klickar du bara på pappersflygplans-symbolen som du väljer när du ska skicka ett inlägg i DM till någon. Istället för att välja en person så väljer du alternativet högst upp: “Lägg till inlägget i din händelse”.

Därmed, hur delar man händelse på facebook?

Hur delar jag ett inlägg i nyhetsflödet i min händelse på...

  1. Nedanför ett inlägg i nyhetsflödet trycker du på Dela.
  2. Välj + Dela i din händelse.
  3. Inlägget visas i din händelse.
  4. Om du vill lägga till information kan du trycka på Aa för att lägga till text, för att lägga till en dekal eller för att rita något.
Man kan också fråga varför kan jag inte länka på instagram? Men för att lägga till en länk till din berättelse behövde du vara verifierad eller ha ett företags- eller skaparkonto med över 10 000 följare. I mitten av 2021 testade Instagram ett länkklistermärke som fungerade som svep-upp-länken - bara tittare skulle trycka på istället för att svepa.

Related

Är det någon skillnad på HDMI-kablar?

Nätverksstödet och databandbredden är de enda skillnaderna mellan de olika kablarna. Detta innebär att funktioner som HDCP, HDMI CEC, 3D och Audio Return Channel fungerar med alla HDMI-kablar, oavsett om de tillverkades under HDMI 1.3, HDMI 1.4 eller HDMI 2.0-eran.

Med detta i åtanke, hur delar man ett inlägg som händelse?

Du kan dela ett Instagram-inlägg till din berättelse genom att klicka på pilen / dela-knappen under inlägget du vill lägga till och sedan trycka på alternativet Lägg till inlägg i din berättelse. Vad är skillnaden på nyhetsflöde och din händelse på Facebook? När du delar något i din händelse visas det på flera olika platser, som: Längst upp i Facebook-flödet: Din händelse visas längst upp i dina vänners eller följares Facebook-flöden. Din händelse visas längst upp i ditt eget flöde i det här avsnittet.

Varför kan jag inte dela inlägg Facebook?

Om du inte ser alternativet att dela kan det bero på sekretessinställningarna för det ursprungliga inlägget (till exempel om någon väljer att dela sitt inlägg med Vänner). Man kan också fråga hur gör man en klickbar länk? Skapa en hyperlänk till en plats på webben

  1. Markera texten eller bilden du vill visa som en hyperlänk.
  2. Tryck på Ctrl+K. Du kan också högerklicka på texten eller bilden och klicka på Länk på snabbmenyn.
  3. I rutan Infoga hyperlänk skriver eller klistrar du in din länk i rutan Adress.

Man kan också fråga hur länkar jag till min instagram?

1: När du har loggat in på Instagram, gå till det foto eller den video som du vill få Instagram Länken från. 2: När du har hittat ett foto eller en video trycker du på ikonen längst upp till höger och väljer “Kopiera länk”. 3: Efter att ha klickat på prickarna visas en ny meny där du får 5 alternativ.

By Benni

Similar articles

Hur hittar jag min Instagram länk? :: Hur gör man butik på Instagram?
Användbara länkar