Hem > K > Kan Man Dölja Vem Man Följer På Instagram?

Kan man dölja vem man följer på Instagram?

För att använda funktionen går du in på personens du vill muta profilsida, alternativt på ett av personens inlägg. Därefter trycker du på menyn uppe i det högra hörnet som föreställer tre prickar. Här kan du sedan välja om du endast vill dölja personens inlägg, eller både inlägg och stories.

Läs mer

Related

Vilka hörlurar följer med iPhone 7?

Den nya Iphone 7 har inget klassiskt 3,5-millimeteruttag för hörlurar. De medföljande hörlurarna som följer med den nya telefonen kan användas för att ladda telefonen.

Därefter, vad används en ikon till?

En ikon är en bild som används vid bön av dem som bekänner sig till den ortodoxa kristendomen. Ikoner förekommer även som utsmyckning i kyrkorna, både i ortodoxa och katolska kyrkor. Dock är de ortodoxa kyrkorna rikt utsmyckade med ikoner medan det i katolska kyrkor förekommer ikoner i mindre omfattning. Vad betyder symbolerna på min Samsung? Ikonerna som visas högst upp på skärmen ger information om din Galaxy-telefons aktuella status. Ta en titt på ikonerna som listas i tabellen nedan för att se vad varje symbol på din Galaxy-telefon betyder.

Därmed, vad betyder symbolerna på min iphone?

Om du ser orangefärgade eller gröna indikatorer i statusfältet. Med iOS 14 och senare kan du se en orangefärgad eller grön indikator i statusfältet på din iPhone. Indikatorerna visas när mikrofonen och/eller kameran används i en app. En orangefärgad indikator innebär att mikrofonen används i en app på din iPhone. Vad betyder den gröna pricken på Instagram? Det finns några sätt att se när någon är online eller aktiv: Du kommer att se en grön prick nära deras användarnamn och foto i din direkta inkorg. Du kommer att se en grön prick nära deras användarnamn och foto någon annanstans på Instagram. I din direkta inkorg ser du deras senaste aktivitetsstatus.

Related

Varför kommer inte hela bilden med på Instagram?

No Crop är den bästa appen för att redigera och publicera bilder i full storlek på sociala medier. Är du inte längre intresserad av att dela dina bilder på sociala medier? Du kan ladda ner No Crop gratis och använda den för att publicera dina bilder.

Dessutom, vad betyder inaktivera meddelande på instagram?

Fördelar med att kunna inaktivera DM i Instagram.

Du slipper bli irriterad över att du får orelevanta meddelanden. Det är enkelt. Kontot ifråga behöver inte veta att du inaktiverar konversationen. Du slipper mer spam eller meddelande från ointressant konto.
Med detta i åtanke, varför kan jag inte se vilka som sett min händelse? Om dina sekretessinställningar för händelser tillåter Messenger-kontakter visas namnen på dina kontakter nedanför din lista med Facebook-vänner. Om sekretessen för din händelse är inställd på Offentligt kan du se antalet följare som har visat din händelse, men inte specifika följarnamn.

Och en annan fråga, Är det anonymt att anmäla på instagram?

Tänk på att din anmälan är anonym, förutom om du anmäler ett intrång i immateriella rättigheter. Kontot som du anmäler ser inte att du har anmält det. Med tanke på detta, vad händer om man anmäler ett konto på instagram? Tänk på att det här formuläret endast är till för feedback och att du inte kommer att få något svar. Inkludera ingen personlig information om dig själv eller någon annan. Läs mer om hur man anmäler något till Instagram. Din feedback hjälper oss att förbättra det här svaret.

Hur får man bort ett Fake konto på Instagram?

Om någon har skapat ett Instagram-konto och låtsas vara en av dina vänner, bör du anmäla det till oss. Tillhandahåll all info som begärs, inklusive ett foto på din myndighetsutfärdade id-handling. Om du har ett Instagram-konto kan du anmäla det till oss i appen eller genom att fylla i det här formuläret.

By Jary

Similar articles

Hur uppdaterar man en app på iPhone? :: Kan man se att någon varit inne på ens Instagram?
Användbara länkar