Hem > H > Hur Skapar Jag Ytterligare Ett Instagramkonto?

Hur skapar jag ytterligare ett Instagramkonto?

Gå in på dina kontoinställningar i appen för Instagram genom att gå in på din profil och sedan klicka på kugghjulet (eller de tre vertikala punkterna beroende på operativsystem) högst upp till höger. Scrolla längst ner och välj “Lägg till konto” (eller ”Annonskonto”).

Läs mer

Related

Hur skapar man ett Apple ID till barn?

Gå till inställningar och tryck på ditt namn. Tryck först på Familjedelning och sedan på Lägg till medlem. När du har skapat ett konto för ett barn följer du instruktionerna på skärmen för att konfigurera det.

Kan man ha två konton på Instagram?

Du kan som max lägga till 5 st konton. När du lagt till flera konton syns din profilbild alltid istället för profilikonen, detta för att du ska veta vilket konto som är aktivt. Kan inte skapa nytt Instagramkonto? Testa att skapa ett konto (med en ny e-postadress) på någon annans telefon eller en vanlig dator när du är uppkopplad på någon annans internet. Du kan också testa att avinstallera och installera om Instagramappen. Det ska också gå att kontakta Instagram för att meddela vad som hänt.

Kan man ha flera Instagramkonton på samma mail?

Tidigare var man tvungen att logga in och ut ur sina konton för att byta mellan till exempel ett privat konto och ett yrkesrelaterat. Men i och med den senaste uppdateringen i appen, kan man med en enkel knapptryckning byta mellan flera konton och på så sätt mycket enklare välja vilket konto man ska posta med. Man kan också fråga hur lägger man till administratör på instagram? När du är inlagd som administratör för organisationens Instagramkonto och för första gången ska logga in följer du punkterna nedan:

  1. Klicka på på profilbilden längst ner i högra hörnet så att du kommer till din profil.
  2. Klicka på det lilla hjulet uppe i högra hörnet så kommer du till ”Alternativ”.

Related

Hur skapar man ett filter i Excel?

En cell ligger i intervallet. Välj de data du vill ha.

Hur loggar jag in på mitt andra Instagramkonto?

Så här gör du

  1. Gå till din profil på Instagram-appen.
  2. Tryck på kugghjulet högst upp till höger.
  3. Scrolla ned nästan längst ned och välj ”Lägg till konto”
  4. Logga in med det andra kontot du vill använda.
Man kan också fråga hur gammal måste man vara för att få ha instagram? Det här är Instagram

Enligt användarvillkoren måste den som skapar en egen profil vara minst 13 år.

Hur skapar man en företagssida på Instagram?

Rent praktiskt så behöver du först se till att ditt konto är satt som en företagsprofil. Därefter hittar du annonsverktyget i din profil alternativt under varje enskilt inlägg. Dock rekommenderar vi dig att koppla ihop ditt konto med din Facebook-sida och Facebooks annonseringsverktyg Meta Business Suite. Kan barn ha Instagram? Alla Instagram-användare måste vara minst 13 år innan de kan skapa ett konto (inom vissa jurisdiktioner kan åldersgränsen vara högre). Konton som representerar någon som är under 13 år måste tydligt ange i kontots biografi att kontot hanteras av en förälder eller ansvarig.

Man kan också fråga Är du 18 år eller äldre instagram?

Vad är åldersgränsen för Instagram? Åldersgränsen på Instagram är just nu 13 år. Vid en undersökning sade föräldrar att de tyckte att åldersgränsen på Instagram skulle vara 14 år, medans barn tyckte att åldersgränsen ska vara 12 år.

By Sheline Nagarajan

Similar articles

Vad är det för åldersgräns på WhatsApp? :: Hur fungerar Pushnotiser?
Användbara länkar