Hem > H > Hur Får Jag Tillbaka Facebook På Hemskärmen?

Hur får jag tillbaka Facebook på hemskärmen?

Min facebook-app har försvunnit , hur gör jag för att få den tillbaka? Du kan ladda ner den från din appbutik. Om du använder en telefon som har Android heter den "Play butik" om du har en iPhone heter den "App store".

Läs mer

Related

Hur lägger man upp en bild på Facebook?

Ditt nyhetsflöde har ett foto högst upp. Om du vill ta ett foto trycker du på kameran på telefonen. Du kan antingen lägga till eller ta bort foton.

Därefter, varför kan jag inte ladda ner facebook appen?

Avbryt och starta om nedladdningen. Logga ut från Facebook och försök sedan ladda ned igen. Läs Googles felsökningstips för nedladdningsproblem. Avinstallera din Facebook-applikation, starta om din telefon och ominstallera sedan Facebook-applikationen från Google Play Butik. Folk frågar också kan man installera om facebook? Om du vill installera om Facebook-applikationen för Android hämtar du den på Google Play Store. Om du vill installera om Facebook-applikationen på iPhone eller iPad hämtar du den på iTunes App Store.

Varför går det inte att uppdatera Facebook?

Nyhetsflödet bör vara fyllt med uppdateringar från personer och sidor som du följer. Om flödet är tomt kan du stänga och öppna Facebook på nytt för att uppdatera nyhetsflödet. Om det inte fungerar kan du läsa om hur du anmäler ett problem med Facebook. Dessutom, hur får jag tillbaka app på hemskärmen? Använda appbiblioteket för att hitta och öppna appar

Svep åt vänster från hemskärmen tills du ser appbiblioteket. Dina appar sorteras efter kategori i appbiblioteket. Apparna som du använder oftast visas som stora symboler som du kan trycka på för att öppna appen direkt.

Related

Varför ser jag inga bilder på Facebook?

Ett problem med cache eller tillfälliga data kan vara orsaken till att Facebook inte ser rätt ut i din webbläsare. Du kanske använder webbläsartillägg från tredje part om detta inte löser problemet. Om du vill besöka webbplatsen igen rekommenderar vi att du inaktiverar dessa tillägg.

Hur får man tillbaka inställningar på hemskärmen?

Om du har tagit bort en app från hemskärmen och vill lägga till den igen gör du så här: Leta upp den i appbiblioteket, tryck och håll på ikonen och välj Lägg till på hemskärmen. Du måste sedan flytta den till rätt plats – systemet kommer inte ihåg var den låg tidigare. Varför kraschar Facebook-appen? Appar som Facebook, Instagram, Google Maps och många fler baseras på webbtjänster. När det är fel i Android System WebView kan andra appar inte hämta det innehåll de behöver, och därför slutar de att fungera. Android System WebView är en del av Android och inget som man vanligen behöver uppdatera separat.

Varför stängs Facebook ner på iPhone?

Leta efter uppdateringar

Öppna App Store, tryck på profilsymbolen och rulla sedan ned för att se om det finns tillgängliga uppdateringar för appen. Om det inte finns några uppdateringar för appen uppdaterar du mjukvaran på din iPhone eller iPad.
Och en annan fråga, varför fastnar facebook? Varför en app inte går att ta bort eller fastnar i en uppdatering och sedan varken går att uppdatera klart eller ta bort kan bero på en mängd saker. Ibland är det något i hämtningen eller installationen av själva appen som blivit fel vilket gör att appen helt låser sig.

Dessutom, kan jag ta bort alla facebook appar?

Tryck på längst upp till höger på Facebook. Bläddra ned, tryck på Inställningar och sedan på Appar och webbplatser. Tryck på Inloggad med Facebook. Tryck på appen eller webbplatsen som du vill ta bort.

By Valerlan Dingson

Similar articles

Hur tar man bort Facebook från mobilen? :: Är optisk vid datorn?
Användbara länkar