Hem > V > Vad Ska Man Använda Istället För Adobe Flash Player?

Vad ska man använda istället för Adobe Flash Player?

Om gamla Flash-spel inte är din sak, kan du använda Ruffle Flash-emulator för att köra andra typer av Flash-medieinnehåll. Detta låter dig köra gamla SWF Flash-filer i din PC-webbläsare och ersätta Flash helt. Med Ruffle behöver du inte oroa dig för att Chrome-stöd för Flash tappas.

Läs mer

Related

Vad är man om man är en player?

En kille som aldrig har ett seriöst förhållande utan bara dejtar tjejer under en kortare tid. Jag kan inte dejta, men jag kan ligga med en massa tjejer. Någon leker med en massa olika personer hela tiden.

Följaktligen, hur använder man flash?

Så här gör du för att komma igång med Puffin Web Browser.

  1. Öppna Google Play Butik och sök efter Puffin Web Browser.
  2. Första gången du kör Puffin Web Browser får du välja att godkänna användarvillkoren och bestämma om du ska dela med dig av teknisk information.
  3. Surfa nu till en sida som innehåller Flash.
Hur skaffar man Flash? Klicka på ikonen Webbplatser. I vänsterkolumnen hittar du Adobe Flash Player, bocka i rutan för att aktivera Flash. När Adobe Flash Player är ibockat kan du gå tillbaka till sidan med spelarfönstret.

Varför ska man avinstallera Flash Player?

På nyårsafton 2020 kommer Adobes hatälskade Flash Player att läggas ner, det skriver Pc för alla. Anledningen till nedläggningen är att programmet varit måltavla för ett otal attacker och därmed inneburit en säkerhetsrisk för användarna. Med hänsyn till detta, varför ta bort adobe flash player? Säkerhetsproblem har upptäckts hos insticksprogrammet Adobe Flash Player. Programmet bör avinstalleras, uppmanar MSB, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap. Sårbarheten som upptäckts innebär att en angripare kan ta kontroll över användarens dator.

Related

Varför kan jag inte ladda ner Adobe?

Acrobat Reader kan inte laddas ner om du har säkerhetsinställningar eller cookies i din webbläsare. Att byta webbläsare kan vara en enkel lösning på nedladdningsproblem. Prova en annan webbläsare än den du använder för närvarande.

Följaktligen, varför togs flash bort?

Flash Player var ett tungt program och det var krångligt att installera de ideliga uppdateringarna eftersom den gamla versionen först måste avinstalleras. Möss och tangentbord reagerade också annorlunda i hemsidornas flashobjekt än de gjorde på övriga hemsidan, vilket ledde till att flashdelarna var dåligt integrerade. Hur spelar man Flash spel? Hur man spelar Flash-spel med Flashpoint

Lösningen är BlueMaximas Flashpoint , ett gratis program med öppen källkod för Windows (Mac- och Linux-versioner är på gång). Flashpoint erbjuder allt du behöver för att spela klassiska webbspel. Det har ett bibliotek på runt 38 000 webbspel och 2400 animationer .

By Appolonia

Similar articles

Hur använder man Chromecast utan wifi? :: Hur tar man bort Facebook från mobilen?
Användbara länkar