Hem > H > Hur Gör Man Inställningar I Messenger?

Hur gör man inställningar i Messenger?

Ändra avancerade inställningar

  1. Öppna Messages-appen .
  2. Tryck på Fler alternativ Inställningar. Avancerat. Skicka ett meddelande eller en fil separat till varje person i en konversation: Tryck på Gruppmeddelanden. Skicka ett sms-svar till alla mottagare och få individuella svar (mass-sms).

Läs mer

Related

Hur gör man inställningar på AirPods?

Gå till ditt laddningsfodral och ändra inställningarna. Gå till inställningar.

Kan man ändra ljud på Messenger?

Öppna Messenger på din smartphone och tryck på Profilbild > Aviseringar och ljud. Du kommer sedan att trycka på Aviseringsljud här för att ändra meddelandetonen och alternativet Ringsignal för att ändra uppringningsmelodin. På motsvarande sätt, får inga aviseringar messenger android? Öppna appen Inställningar och gå till Notifications > Messenger. Verifiera nu dessa inställningar: Inställningen Tillåt aviseringar måste vara aktiverad.

Med detta i åtanke, vad menas med att meddelandet har blockerats?

Om du får ett felmeddelande i Gmail om att ett meddelande har blockerats för att innehållet utgjorde en säkerhetsrisk, kan det bero på flera saker. Gmail blockerar meddelanden som kan sprida virus, till exempel meddelanden som innehåller körbara filer eller vissa länkar. Därmed, vad betyder symbolerna på messenger? : En blå cirkel betyder att meddelandet skickas. : En blå cirkel med en bockmarkering betyder att meddelandet har skickats. : En fylld blå cirkel med en bockmarkering betyder att meddelandet har levererats. : En liten version av vännens eller kontaktens foto visas nedanför meddelandet när vännen/kontakten har läst det.

Related

Varför visar Messenger att man är aktiv när man inte är det?

Om du stänger av din aktivitetsstatus på en plats visas du fortfarande som aktiv eller nyligen aktiv för dina vänner och kontakter på alla andra platser där du använder Facebook eller Messenger, om du inte också stänger av inställningen där.

När visar Messenger att man är aktiv?

Dina vänner och kontakter på Facebook, Messenger och Instagram som också visar sin Aktivitetsstatus ser en eller en tidsstämpel som visar när du senast var aktiv bredvid din profilbild i kontona som du har slagit på Aktivitetsstatus för. På motsvarande sätt, varför visar messenger att man är aktiv när man inte är det? När din Aktivitetsstatus är av: Om du inaktiverar aktiv status på en plats visas du fortfarande som aktiv eller nyss aktiv för dina vänner och kontakter på alla andra platser där du använder Facebook eller Messenger om du inte även inaktiverar inställningen där.

Och en annan fråga, får konstiga meddelanden på messenger?

Varning för bedrägliga meddelanden från Messenger

Gör du detta kommer det ett sms med en verifieringskod som bedragaren vill ha skickad tillbaka. Därefter hänvisas du till en webbsida och en påstådd vunnen vinst i en tävling. Här ska ”vinnaren” fylla i sitt personnummer för att få vinsten skickad till sig.
Hur sänker jag volymen på Messenger? Börja med att öppna Messenger-appen och peka på din profilbild, högst upp till vänster (1). Välj alternativet Aviseringar och ljud (2) i listan med Inställningar. 2. Ändra reglaget vid Ljud till Av för att stänga av ljudnotiserna för meddelanden i Messenger.

På motsvarande sätt, hur får jag bort ljud i messenger?

I Chattar trycker du på din profilbild i det övre vänstra hörnet. Tryck på Aviseringar och ljud. Tryck bredvid På för att inaktivera dem.

By Lenci

Similar articles

Hur ändrar man ljudet på Facebook? :: Hur får man låtar som Ringsignal på iPhone?
Användbara länkar