Hem > V > Vad Är Skillnaden Mellan Ipad Air Och Ipad Pro?

Vad är skillnaden mellan iPad Air och iPad Pro?

iPad Pro använder FaceID för autentisering, där Air använder en TouchID-fingeravtryckssensor i strömbrytaren högst upp, vilket faktiskt kan vara bekvämare för vissa. Speciellt om du har en mask. Pro har dock bättre ljud med ett fyrhögtalarsystem istället för iPad Airs stereohögtalarsystem.

Läs mer

Related

Vad är skillnaden på jpg och png?

Den största skillnaden mellan de två är att det senare är ett format med förlust. Det innebär att bildens ursprungliga kvalitet inte går förlorad.

Med tanke på detta, vilken ipad är bäst att köpa?

1. Apple Ipad 10.2 (9th gen) — BÄST I TEST SURFPLATTA. Följaktligen, vilken ipad är mest prisvärd? Processorn har gått från A12 Bionic till A13 Bionic, en ganska blygsam uppgradering och definitivt ingen orsak att uppgradera från föregångaren. Ipad 10,2 tum är Apples klart mest populära Ipad, och anledningen är så klart det låga priset.

Varför välja iPad Pro?

Tar vi ett steg uppåt till iPad Air så har vi en skärm som är laminerad vilket betyder att den ligger närmare glaset. Denna skärm har även True Tone. Går vi upp ett steg till iPad Pro så får vi även en skärm som kan växla uppdateringsfrekvens ändå upp till 120 hz, iPad Air-skärmen klarar bara 60 hz. Därefter, varför köpa ipad air? Lagring. Planera framåt. Du kan behöva mer utrymme längre fram. Ju mer lagringsutrymme din iPad Air har, desto mer digitalt innehåll kan du spara på den, nu och i framtiden.

Related

Var kan jag se hur gammal min iPad är?

Det finns något på baksidan av din iPad. Gå till inställningar och tryck på om. Det finns ett modellnummer i det översta stycket.

Därmed, vilken begagnad ipad ska man köpa?

Så väljer du rätt begagnad iPad för ditt behov

För du vill ju inte bli fast med en “padda” som kommer att vara för gammal om bara ett år eller två. Detta är de vanligaste modellerna som du kan köpa begagnade: iPad Air. iPad Gen 5-7.
Följaktligen, hur lång livslängd har en ipad? Om du köper en iPhone, iPad eller Mac-dator har den en livslängd som är i genomsnitt fyra år.

Följaktligen, var köper man ipad billigast?

Det billigaste priset för Apple iPad 9.7" 32GB (5th Generation) just nu är 2 590 kr. Det är en av de 100 mest populära produkterna i kategorin Surfplattor med ett genomsnittligt betyg på 4.6 av 5. Våra användare uppmärksammar bland annat ”Prisvärd” som en utmärkande egenskap. Vad skiljer olika iPad? Ipad Air känns på många vis modernare än Ipad 9.7, men inte så modern som Ipad Pro 11 om du inte bryr dig om prislappen. Den tydligaste skillnaden mellan Ipad Air och Ipad 9,7 är förstås skärmen, där man fått in 10,5 tums skärm på Ipad Air mot 9,7 tum på ungefär samma yta på Ipad 9,7.

Följaktligen, hur mycket lagring behöver man på ipad?

Således, om du gör mycket streaming och väldigt lite offline tittar, är 32 GB till 64 GB acceptabelt. Men om du vill spara några filmer och program utan att behöva ta bort andra objekt på din iPad är 128 GB bra för dig. Om du vill spara mycket innehåll offline, gå också till 256 GB eller 512 GB.

By Kaine Seidler

Similar articles

När ska man byta iPad? :: Varför köpa iPad Air?
Användbara länkar