Hem > r > Är Swappie Svenskt?

Är Swappie svenskt?

Swappie är ett privatägt finskt företag. Vi har över 3000 recensioner på Trustpilot, som vi föreslår att du kan kolla på ifall du är intresserad av att ta reda på vad folk tycker om oss.

Läs mer

Related

Finns det svenskt tal på Star Wars?

Den första Star Wars-filmen har dubbats till svenska. Filmen blir mer barnvänlig med hjälp av Tommy Nilsson, Rakel Wrmlnder, drottning Amidala och Pernilla August.

Med tanke på detta, borde jag köpa från swappie?

Köp aldrig en telefon från dessa skämtare. Jag köpte en iPhone 8 plus från Swappie i nyskick och fick en telefon där touchen är katastrofal. Telefonens touch brukar hänga sig och inte ens reagera till och från vilket gör telefonen i stort sett oanvändlig. En telefon som man köpt för nästan 4000kr alltså. Man kan också fråga vem äger swappie? Under 2020 slog vi alla försäljningsrekord vilket tyder på en efterfrågan och ett intresse för rekonditionerad teknik, säger Sami Marttinen, Swappies grundare och VD.

Vad innebär Swappies garanti?

Vi erbjuder 12 månaders garanti och 14 dagars ångerrätt för alla våra telefoner. Garantin täcker tekniska fel. Garantin täcker inte fysiska skador som beror på vanvård eller onormal användning så som tapp, fukt- och vattenskador, smutts etc. Mer information om vår garanti finner ni här: Vad täcks av garantin? Var ligger Swappie i Sverige? Köpcentret Iso Omena, Esbo.

Related

Vem äger Swappie?

År 2020 slog vi alla försäljningsrekord, vilket visar att det finns en efterfrågan och ett intresse för renoverad teknik.

Och därefter, vilket land kommer swappie ifrån?

Den finska startupen Swappie – som köper, reparerar och säljer begagnade Iphone-mobiler – fortsätter sin snabba tillväxtresa. Mellan 20 fyrdubblade bolaget sin omsättning till drygt 320 miljoner kronor. Dessutom, har swappie bara iphone? Swappie accepterar nästan alla typer av iPhones. Dock finns det några begränsningar för denna tumregel. Som du nog förstår bör din telefon vara i bra skick fysiskt och vara av en modell som har tillverkats de senaste åren.

Hur mycket får plats med 64 GB?

64 GB räcker för de flesta, speciellt om du automatiskt laddar upp mediefiler till en molntjänst som Elgiganten Cloud och regelbundet raderar foton från din telefon. Men om du gillar att ha många bilder och videor på telefonen uppskattar du förmodligen 128 GB eller mer. Man kan också fråga hur lång tid tar det för swappie att leverera? När kommer den levereras? Vi skickar din telefon inom 1–2 vardagar efter att vi tagit emot beställningen. Frakten tar cirka 2–3 arbetsdagar med DHL Express och cirka 3-5...

Vilken är den bästa iphonen?

Bäst i Apples nuvarande lineup av telefoner är utan tvekan iPhone 13. En bra, tydlig och ljusstark OLED-skärm kombinerad med företagets senaste systemchip (A15) bäddar för en framtidssäker produkt. Att telefonen även stödjer 5G-tekniken för riktigt snabba överföringshastigheter är heller inte fy skam.

By Mathew

Similar articles

Varför Tangentbord till iPad? :: Är min iPad för gammal för att uppdatera?
Användbara länkar