Hem > r > Är 11 Pro Bättre Än 12?

Är 11 pro bättre än 12?

Det är lite bättre vid svagt ljus än 12 Pro, men båda ger utmärkta resultat totalt sett. Apple iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max har båda en liknande smink som iPhone 12 Pro, men de har en något smalare bländare på vidvinkelobjektivet vid f / 1.8 och drar på nattläget mer i svagt ljus.

Läs mer

Related

Hur får man bättre kvalite på bilder Iphone?

Gå till inställningarna och bläddra ner till kameran. Inställningen AutomaticHDR måste ändras så att den är inaktiverad. Den gamla HDR-inställningen kommer att visas i kameraappen. Klicka här för att tvinga läget att vara aktivt.

Är iPhone 13 bättre än iPhone 12?

Apple har förbättrat iPhone 13 Pro och 13 Pro: s batteritid; iPhone 13 Pro kommer att hålla 1.5 timmar längre än iPhone 12 Pro, och iPhone 13 Pro Max kommer att hålla 2.5 timmar längre än iPhone 12 Pro Max. Och en annan fråga, Är iphone 11 en bra telefon? Om du värdesätter en kraftfull processor, långvarigt batteri och högkvalitativa kameror med massor av ytterligare funktioner som nattläge och porträttläge, kan iPhone 11 bara vara smarttelefonen för dig. Med massor av färgalternativ och en 6,1-tums Liquid Retina HD-skärm kommer iPhone 11 inte att göra dig besviken.

Kan iPhone 11 och 12 ha samma skal?

Ja! Måtten mellan flera modeller skiljer sig endast med 0,1-0,2 mm, vilket gör att samma skal passar flera iPhone-modeller. Följaktligen, vilken iphone ska jag välja 2021? Trots att de fyra modellerna i detta årets iPhone-lansering har mycket gemensamt så är utan tvekan Iphone 12 Pro Max den modell som sticker ut mest – kanske är det den hittills överlägset bästa iPhone. iPhone 12-familjen är designad speciellt för dem som vill uppgradera från en iPhone X, 11-modell eller äldre iPhones.

Related

Hur får man bättre ljud i AirPods?

Gå till inställningarna på enheten om du vill öka ljudutgången. Du kan trycka på Audio/Visual. Slå på hörlurarna. Du kan justera ljudet via Anpassad ljudinställning.

Och därefter, Är iphone 12 värd pengarna?

Tror du att du behöver lite extra arbetsminne, eller om du bara vill ha den bästa nya telefonen från Apple, så kan det vara värt att betala de extra slantarna. Sedan finns ju också Iphone 12 Pro Max med bättre batteritid och bättre kamerasensorer. Det är värt att tänka över. Är det värt att köpa iPhone 12 Pro? Till fördelarna med Iphone 12 Pro gentemot sitt storasyskon har du istället de flesta funktioner i ett mindre och betydligt smidigare format. Iphone 12 Pro är en nästan genomgående fantastisk telefon, men vi hade gärna sett en tydligare avgränsning mellan vanliga Iphones och Pro-modellerna.

Är det värt att köpa iPhone 12?

Nya iPhone 12 var en dyrare mobil än iPhone 11 från 2019 vid lansering, där Apple lade till 100 dollar på priset; Det ger dock ett antal nya funktioner i form av en OLED-skärm, en något uppgraderad kamera, en ny design och - de stora höjdpunkterna - stöd för 5G och MagSafe. Följaktligen, vad är skillnaden på en iphone 12 och 13? Den största skillnaden här är att iPhone 13 kan nå en toppljusstyrka på 800 nits, som fjolårets iPhone 12 Pro, vilket gör den 28% ljusare än iPhone 12 med sin toppljusstyrka på 600 nits. Båda kan dock komma upp i samma 1200 nits under HDR-förhållanden.

Är iPhone 13 värt det?

Om du vill ha bästa möjliga prestanda från din iPhone, vilket betyder marknadsledande kraft och prestanda, är iPhone 13-vilken som helst av dem-telefonen att få 2021. Ingen annan telefon på marknaden har samma prestanda som Apples iPhone 13 med sin A15 CPU.

By Pavyer

Similar articles

Vad är skillnaden på iPhone 11 och iPhone 11 Pro? :: Hur lång och bred är iPhone 11?
Användbara länkar