Hem > r > Är Iphone 12 Mini För Liten?

Är iPhone 12 mini för liten?

iPhone 12 mini har en liten skärm för att vara en smartphone från 2020. Den mäter 5,4 tum. För användare av till exempel iPhone 8, som har en 4,5 tum skärm, låter kanske det mycket. Storleken beror dock främst på att skärmen är avlång och har betydligt mindre skärmramar än äldre iPhones.

Läs mer

Related

Vilket format har Iphone bilder?

Om du har fått ett foto från någon som har en ny telefon har du kanske märkt att det inte är i standardformat. Heic är ett modernare format som Apple använder.

Varför köpa iPhone 12 mini?

Iphone 12 Mini är till exempel mindre än Iphone 6 från 2014, men har trots det en större skärm, för att inte tala om en bättre skärm eftersom det handlar om en oled-skärm med betydligt bättre kontrast och svärta jämfört med de LCD-skärmar du hittar i äldre Iphone-modeller. Är iPhone 13 mini bra? Om du är intresserad av hur 2021 Pro:s kamerasystem fungerar kan du gå till vår recension av iPhone 13 Pro. När det gäller iPhone 13 mini är resultaten i bra ljusförhållanden utmärkta, med mycket detaljer, medan prestanda i svagt ljus också är bra.

Vilken är bäst iPhone 12 eller iPhone 12 mini?

Slutsats. De enda skillnaderna mellan iPhone 12 mini och iPhone 12 är fysisk storlek, skärmstorlek och kostnad. Annars är färgerna, lagringsalternativen, kameran och hårdvaran identiska mellan de två modellerna, liksom designen. 12 mini är en verkligt fantastisk liten enhet om du föredrar mindre telefoner dock. Följaktligen, när sänks priset på iphone 12 mini? iPhone 12 mini - släpptes 23 Oktober 2020

iPhone 12 mini kostade 10 595 kr vid release. Det lägsta priset idag är 8 159 kr, en minskning på 23 % ungefär ett år senare.

Related

Kan inte ladda iPhone i bilen?

Det finns en laddningsport på undersidan av enheten. Om du har en iPod touch startar du om den. Du kan prova en annan kabel. Kontrollera att du har den senaste versionen av operativsystemet.

Följaktligen, hur stor är iphone 12 mini?

Skärmen på iPhone 12 mini har rundade hörn som följer den elegant välvda designen och är placerade inom ett rektangulärt format. Uppmätt som diagonalen i en rektangel är skärmen 5,42 tum (skärmytan är något mindre). Hur stor är iPhone 13 Mini? Uppmätt som diagonalen i en rektangel är skärmen 5,42 tum (iPhone 13 mini), 6,06 tum (iPhone 13, iPhone 13 Pro) respektive 6,68 tum (iPhone 13 Pro Max). Den faktiska skärmytan är något mindre.

Hur stor är 12 Mini?

För att illustrera hur pass liten Iphone 12 Mini är har vi ställt den intill en rad andra telefoner, både från 2020 och från förr om åren. Den är större än Androids var för 10–11 år sedan men samtidigt mindre än Galaxy S3 från 2012, som hade 4,8-tumsskärm. Modellnamnen indikeras i bilderna. Följaktligen, Är iphone 12 värd pengarna? Tror du att du behöver lite extra arbetsminne, eller om du bara vill ha den bästa nya telefonen från Apple, så kan det vara värt att betala de extra slantarna. Sedan finns ju också Iphone 12 Pro Max med bättre batteritid och bättre kamerasensorer. Det är värt att tänka över.

Med detta i åtanke, Är iphone 12 mini större än iphone 7?

Skärm. Trots att Apple iPhone 12 mini är mindre än iPhone SE (2020) och iPhone 7 och 8 har den en större skärm - och det är det som är det fina med den här enheten. Du behöver inte offra displayutrymme för att få en telefon som (enkelt) passar i fickan.

By Ivanah Portell

Similar articles

Är iPhone 12 bra? :: Är det värt att köpa iPhone 12?
Användbara länkar