Hem > V > Vad Är Det För Fel När Min Iphone Stänger Av Sig?

Vad är det för fel när min iPhone stänger av sig?

Ibland kan ett fel i iOS få iPhone att starta om, vilket får oss att se Apples äpple. Det normala i dessa fall är att den återvänder till springbrädet, men om felet inte tillåter det är det också möjligt att enheten stängs av helt. Batteriet är felkalibrerat.

Läs mer

Related

Vilket format har Iphone bilder?

Om du har fått ett foto från någon som har en ny telefon har du kanske märkt att det inte är i standardformat. Heic är ett modernare format som Apple använder.

Därefter, varför dör min iphone 6?

Nu går Apple ut med att Iphone 6S och 6S Plus har en bugg som gör att telefonen ibland dör trots att det står att den har 50 procent batteri kvar. I Dagens Industri kan man läsa att funktionen som visar hur mycket batteri man har kvar låser sig när man ställer om klockan eller byter tidszon manuellt. Med hänsyn till detta, när är batterihälsan dålig? Apple anser att en iPhone med batterikapacitet på 80 % eller högre är i optimalt skick. Faktum är att Apple bryr sig så mycket om batterihälsa att deras ett års garanti täcker alla batterier med 80 % kapacitet eller mer.

Varför stänger mobilen av sig?

Starta om i säkert läge

I säkert läge inaktiveras alla nedladdade appar tillfälligt. Hur du startar om telefonen i säkert läge beror på vilken telefon du använder. Besök tillverkarens supportsidaom du vill ta reda på hur du startar om telefonen i säkert läge.
Följaktligen, varför bryts mina samtal iphone? Det kan vara kopplat till drifstörningar, platsen du befinner dig på, eller till och med bero på vilket väder det är. Om du har problem med att samtal bryts trots att det inte är någon driftstörning och mottagningförhållandena är goda, bör du starta om telefonen.

Related

Kan inte ladda iPhone i bilen?

Det finns en laddningsport på undersidan av enheten. Om du har en iPod touch startar du om den. Du kan prova en annan kabel. Kontrollera att du har den senaste versionen av operativsystemet.

Vad ska man göra om iPhone hänger sig?

Håll sidoknappen intryckt tills reglaget för avstängning visas. Dra reglaget och vänta sedan i 30 sekunder tills din enhet stängs av. Om din enhet har låst sig eller inte svarar, tvinga din enhet att starta om. Tryck och håll ned sidoknappen tills du ser Apple-logotypen för att slå på enheten igen. Kan inte öppna min iPhone? Tvinga iPhone 8 eller iPhone SE (andra generationen och senare) att starta om. Tryck på volymhöjningsknappen och släpp den snabbt igen och tryck på volymsänkningsknappen och släpp den snabbt. Håll sedan in sidoknappen. Släpp knappen när Apples logotyp visas.

Kan inte sätta på min iPhone?

Håll ned sidoknappen och volymsänkningsknappen samtidigt tills du ser Apple-logotypen. Om din telefon inte slås på följer du dessa steg för att kontrollera din hårdvara och ladda din telefon. Du kan behöva ladda i upp till en timma. Om din telefon fortfarande inte går att slå på kontaktar du Apple-supporten. Hur får man Mobilbatteriet att hålla längre? Carlos 8 tips för ett längre batteriliv:

  1. Låt inte mobilen bli helt urladdad, och låt den heller inte ligga urladdad en längre tid.
  2. Ladda den inte fullt.
  3. Mellan 20 och 80 procents laddning är bäst.
  4. Utsätt inte mobilen för hög värme eller låg kyla.
  5. Dra ned ljusstyrkan på skärmen.

Dessutom, hur gör man en hård omstart?

Om din iPhone har hängt sig (hård omstart)

  1. Tryck in både vilo-/väckningsknappen på sidan och hemknappen på framsidan.
  2. Håll knapparna intryckta i minst 10 sekunder, tills Apple-logotypen (det vita äpplet) visas.

By Richarda Dyba

Similar articles

Varför funkar inte trådlös laddning? :: Är iPhone 6 och 8 lika stora?
Användbara länkar