Hem > K > Kan Man Ha Två Sim-Kort I Iphone?

Kan man ha två SIM-kort i iPhone?

Med iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13 och iPhone 13 mini kan du använda dubbla SIM-kort med antingen två aktiva eSIM-kort eller ett nano-SIM-kort och ett eSIM-kort. iPhone 12-modeller, iPhone 11-modeller, iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR har dubbla SIM-kort som består av ett nano-SIM-kort och ett eSIM.

Läs mer

Related

Vilket format har Iphone bilder?

Om du har fått ett foto från någon som har en ny telefon har du kanske märkt att det inte är i standardformat. Heic är ett modernare format som Apple använder.

Varför funkar inte mitt SIM-kort i iPhone?

Om SIM-kortet är skadat eller inte passar i SIM-facket ber du din operatör om att få ett nytt SIM-kort. Om du har överfört SIM-kortet från en annan enhet frågar du din operatör om SIM-kortet fungerar med din iPhone eller iPad. När flytta över simkort till ny iPhone? Vänta på att mobilabonnemanget ska aktiveras på din nya iPhone. Ditt tidigare SIM-kort inaktiveras när mobilabonnemanget på din nya iPhone aktiveras. Om banderollen Slutför inställningen av din operatörs mobilabonnemang dyker upp på din nya iPhone trycker du på den.

På motsvarande sätt, hur ska sim-kortet sitta?

Öppna luckan där SIM-kortet sitter med den lilla nålen som följde med din telefon (har du ingen nål går det bra med ett litet gem). Folk frågar också kan man ha 2 sim-kort i iphone 12? Du kan ha två telefonnummer för att ringa och ta emot samtal och SMS. Om du har köpt en iPhone 13 mini, iPhone 12 mini, iPhone SE (2:a generationen) eller en iPhone XS i Hongkong eller Macao kan du använda dubbla SIM-kort med ett eSIM-kort.

Related

Kan inte ladda iPhone i bilen?

Det finns en laddningsport på undersidan av enheten. Om du har en iPod touch startar du om den. Du kan prova en annan kabel. Kontrollera att du har den senaste versionen av operativsystemet.

Därefter, kan man ha två telefonnummer till samma mobil?

Dual sim innebär att du kan ha två sim-kort kopplade till mobilen. Perfekt för dig som vill ha ditt företagsnummer och privata nummer på samma mobil. Det funkar olika beroende på vilken mobil du har. Om du har Android finns det redan plats för två sim-kort, men du kan välja att ha e-sim. Man kan också fråga vad gör man om sim-kortet inte funkar? Vad gör jag om simkortet är ogiltigt?

  1. Kontrollera att enheten inte är operatörslåst. Det är inte längre särskilt vanligt att en telefon är låst till en viss operatör.
  2. Slå av och på enheten.
  3. Ta ut simkortet och sätt i det igen.
  4. Återställ nätverksinställningarna på enheten.
  5. Prova med ett annat simkort.
  6. Beställ ett nytt simkort.

Med tanke på detta, varför funkar inte mitt sim-kort?

Ett annat vanligt problem som kan ha symtom som liknar när en mobil inte upptäcker ett SIM-kort är att APN-inställningarna är felaktiga. Om du vill försöka lösa det här problemet måste du konfigurera det manuellt: Gå till dina Android-inställningar (9.0 eller högre). Använd sökmotorn för denna app och sök efter APN. Hur återaktiverar man iPhone? Gör så här:

  1. Se till att du har den senaste versionen av macOS eller den senaste versionen av iTunes.
  2. Kontrollera att datorn har en internetuppkoppling.
  3. Anslut iPhone till datorn med kabeln som medföljde iPhone. Leta rätt på din enhet på datorn.
  4. Vänta medan din dator upptäcker och aktiverar iPhone-enheten:

Vad finns lagrat på ett SIM-kort?

Idag brukar simkort sällan lagra någon data utan allt sparas i telefonen och via ditt apple-id. Du kan alltid välja att importera från simkortet i din nuvarande telefon. Men du kommer mest troligt inte förlora någon typ av information/data då som sagt allt sparas i telefonen och då via ditt Apple-id eller liknande.

By Osi

Similar articles

Was kostet iPhone 9? :: Hur bra är iPhone 8?
Användbara länkar