Hem > H > Hur Fabriksåterställer Man En Låst Iphone?

Hur Fabriksåterställer man en låst iPhone?

Anslut din iPhone till en dator med en USB-kabel och öppna iTunes. Till vänster på skärmen navigerar du till “Sammanfattning“. Tryck sedan på en knapp med titeln “Återställ iPhone “ En fråga visas som ber dig bekräfta fabriksåterställningen.

Läs mer

Related

Vilket format har Iphone bilder?

Om du har fått ett foto från någon som har en ny telefon har du kanske märkt att det inte är i standardformat. Heic är ett modernare format som Apple använder.

Hur återställer man en iPhone utan Apple-ID?

Använda en dator till att radera allt innehåll och alla inställningar från iPhone

  1. Ansluta iPhone och datorn med en kabel.
  2. Gör något av följande: I Finder-sidofältet på datorn: Markera iPhone och välj Allmänt överst i fönstret. Klicka sedan på Återskapa iPhone.
  3. Följ anvisningarna på skärmen.
Och därefter, kan man återställa iphone utan sim kort? Gå tillbaka till Inställningar och tryck på Allmänt > Överför eller nollställ [enhet] > Radera allt innehåll och alla inställningar. Om du aktiverade Hitta min [enhet] kan du behöva ange ditt Apple-ID och lösenord.

På motsvarande sätt, vad händer när man fabriksåterställer en telefon?

När du återställer standardinställningarna raderas all data på telefonen. Data som lagras i Google-kontot kan återställas, men alla appar och data i dem avinstalleras. Försäkra dig om att den data du vill återställa finns i Google-kontot. Läs mer om hur du säkerhetskopierar data. Vad händer om man återställer mobilen? Observera: en hård återställning raderar alla data, inställningar och innehåll på smarttelefonen fullständigt och återställer de ursprungliga fabriksinställningarna. Vi rekommenderar starkt att du säkerhetskopierar din enhet före hård återställning.

Related

Kan inte ladda iPhone i bilen?

Det finns en laddningsport på undersidan av enheten. Om du har en iPod touch startar du om den. Du kan prova en annan kabel. Kontrollera att du har den senaste versionen av operativsystemet.

Kan man låsa upp en spärrad iPhone?

IMEI-låsta iPhones kan inte användas med någon operatör och kan i de flesta fall inte låsas upp. Varför kan jag inte nollställa min iPhone? Så här återställer du din iPhone, iPad eller iPod touch till fabriksinställningar

  • Tryck på Inställningar > Allmänt > Överför eller nollställ [enhet] Tryck sedan på Radera allt innehåll och inst.
  • Om du uppmanas till det anger du lösenkoden eller lösenordet till Apple-ID.
  • Vänta på att enheten raderas.

Med hänsyn till detta, hur får man bort låset på iphone?

Stänga av lösenkoden

  1. Öppna Inställningar och gör något av följande: På en iPhone med Face ID: Tryck på Face ID och lösenkod. På en iPhone med hemknapp: Tryck på Touch ID och lösenkod.
  2. Tryck på Stäng av lösenkod.
Hur kan man ta bort Apple-ID utan lösenord? Använda appen Hitta min iPhone
  1. Öppna appen Hitta min iPhone.
  2. När en inloggningsskärm visas kontrollerar du att fältet för Apple-ID är tomt. Om du ser någon annans användarnamn raderar du det.
  3. Tryck på Har glömt Apple-ID eller lösenord och följ sedan instruktionerna på skärmen.

Kan man ha iPhone utan Apple-ID?

Om du inte har något Apple-ID kan du skapa ett under installationen. Din kredit- eller bankkortsinformation om du vill lägga till ett kort i Apple Pay under installationen. Din tidigare iPhone eller en säkerhetskopia av enheten om du överför data till den nya enheten.

By Hassi Mittelstedt

Similar articles

Hur kan man ta bort Apple-ID? :: När kommer iPhone 11 gå ner i pris?
Användbara länkar