Hem > K > Kan Man Köpa Apple Care I Efterhand?

Kan man köpa Apple Care i efterhand?

Du har möjlighet att köpa till Apple Care+ i efterhand via Apple. Du kan ringa Apple Support på 020 100 529 för hjälp med detta.

Läs mer

Related

Hur sätter man på text på Apple tv?

Under Hörsel väljer du undertexter och textning på din Apple TV, iPad, iPod touch eller streamingenhet. Om du vill aktivera den väljer du Slutna textningar. Du kan ändra stil och alternativ för undertexterna.

Är det värt att köpa AppleCare?

Har man inget akut behov att kunna springa till en butik och direkt få en ny enhet är apple care dyrt. Så visst applecare är bra men det är dyrt i förhållande till vad man redan betalar för i sin hemförsäkring. nästan 2500kr för att byta en skärm med apple care ink försäkringen är ju trots allt 25% av inköpet. Därmed, hur långt efter kan man köpa till apple care? AppleCare+ för Mac är en försäkring som erbjuder teknisk expertsupport i upp till tre år1 och utökat hårdvaruskydd2 från Apple, inklusive skydd för upp till två fall av oavsiktlig skada varje 12-månadersperiod.

Folk frågar också vad betyder applecare?

AppleCare+ täcker reparation eller utbyte av din enhet vid oavsiktlig skada eller försämrad batterikapacitet, samt ger dig tillgång till teknisk support från Apple (enligt beskrivning i punkt 4.5). Försäkringen säljs av Apple och Apples auktoriserade återförsäljare. Kan man förlänga AppleCare? De flesta Apple-enheter har en begränsad garanti och rätt till upp till 90 dagars kostnadsfri support. Om du har en berättigad enhet kan du köpa ett AppleCare+-abonnemang eller en AppleCare Protection Plan för att få ytterligare rätt till service.

Related

Kan man köpa 1 AirPod?

Ersättningsprodukter kan köpas om du förlorar en Air Pod.

Med tanke på detta, vad kostar apple care för iphone?

Utökat skydd för hårdvaran

AppleCare+ täcker såväl utbyte som reparationsservice av din iPhone, vilket omfattar upp till två fall av oavsiktlig skada varje 12-månadersperiod. För varje fall tillkommer en självrisk på 249 kr för skador på skärm eller baksida i glas och 849 kr för andra typer av oavsiktliga skador.
Med tanke på detta, hur vet man om man har applecare? Besök mysupport.apple.com. Logga in med ditt Apple-ID. Välj enhet. Här kan du se information om vilken typ av support du är berättigad till, inklusive reparation av hårdvara och teknisk support.

Och en annan fråga, hur mycket kostar apple care plus?

iPhone Xr, iPhone 8 Plus och iPhone 7 Plus: 169 euro. iPhone Xs, iPhone Xs Max och iPhone X: 229 euro. iPod: 59 euro. Dessutom, kan man ringa apple support? För övriga frågor, kontakta Apple Stores kundtjänst på 020‑120 99 71. Öppettiderna är måndag–fredag 09.00–19.00.

Med hänsyn till detta, måste man ha kvitto för garanti apple?

När du beställer service kan Apple begära att du skickar in det ursprungliga inköpsbeviset för produkten för att verifiera att den har rätt till garantiservice även om du tidigare har registrerat din produkt. Garantin gäller oavsett om du registrerar dig eller inte.

By Korwin Panarella

Similar articles

Hur fungerar Familjedelning iPhone? :: Vilken mobil är enklast?
Användbara länkar