Hem > V > Varför Stängs Appar Ner Android?

Varför stängs appar ner Android?

Problemet härrör från en felaktig uppdatering av Android System WebView, som gör att webbinnehåll kan läsas in i en app. Android System WebView är en viktig del av Android som många andra appar är beroende av. Lösningen är att uppdatera Android System WebView.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Och därefter, varför stängs mina appar ner samsung?

Ofta går det att tvinga en app att avsluta via appen Inställningar på telefonen. Inställningarna kan se olika ut på olika telefoner. Kontakta enhetens tillverkareom du vill veta mer. Med detta i åtanke, varför står det att appen kraschar? Vi vet att det är jobbigt om appen kraschar, men få inte panik än! Det finns några felsökningssteg du kan försöka ta: Men kontrollera först att du har en stark internetanslutning, försök växla mellan WiFi och mobildata för att se om det finns ett problem där eller inte. Radera och återinstallera appen.

Vad betyder Google Play tjänster kraschar gång på gång?

Testa: Gå in till inställningar för appar. Välj "Avinstallera Google Play Tjänster". Efter en stund vill appen uppdatera sig - låt den göra det. Vad gör man när Google kraschar? Du kan vanligtvis rensa en apps cacheminne och data via appen Inställningar på telefonen. Inställningarna kan variera beroende på telefon. Kontakta enhetens tillverkare om du vill veta mer.

Related

Varför heter det Cigarettuttag?

Nya bilar har en plastkontakt i uttagen med en liten cigarettsymbol för att visa att det finns en cigarettändare under kontakten.

Varför stängs Mina appar av?

Sök efter systemuppdateringar till Android

Öppna appen Inställningar på en telefon eller surfplatta med Android. Systemuppdatering. Uppdateringsstatusen visas. Ladda ned eller installera uppdateringar enligt anvisningarna på skärmen.
Följaktligen, varför fungerar inte expressens app? Uppdatera din app om du stöter på detta problem. Drabbas du av andra fel? I vissa fall kan gamla användaruppgifter sparas i din webbläsare eller app och hindra dig från att logga in. Pröva gärna en annan webbläsare eller försök att logga in från en annan dator eller enhet.

Man kan också fråga varför startar min samsung om hela tiden?

En annan möjlig orsak är att enheten har ett överskott av cache-filer och således att lagringsutrymmet är otillräckligt. Du rekommenderas att använda Telefon-hanterare för att rensa cachefiler och avinstallera appar som inte används ofta, så att minst 20 % av telefonens lagringsutrymme frigörs. Följaktligen, varför låser sig min samsung? Starta om telefonen som vanligt och kontrollera apparna

Ta bort nyligen nedladdade appar en i taget. Läs mer om hur du tar bort appar. Starta om telefonen som vanligt efter varje app du tar bort. Kontrollera om problemet försvann när du tog bort appen.

Kan inte öppna appar Samsung?

På Twitter svarar Google själva att en alternativ åtgärd kan vara att hålla in av- och på-knappen i 30 sekunder för att starta om och sedan prova igen. Google har även bekräftst till Android Central att de är medvetna om problemet och at de jobbar på att ta fram en lösning.

By Moser

Similar articles

Varför hoppar mobilen ur appar? :: Varför stängs Snapchat av?
Användbara länkar