Hem > V > Vad Händer Om Sim-Kortet Är Låst?

Vad händer om SIM-kortet är låst?

simkortetAndroidSIMkort

Med hjälp av PUK-kod

  • Ange felaktig PIN-kod tre gånger.
  • Knappa in din PUK-kod.
  • Ange en ny PIN-kod med fyra siffror.

Läs mer

Related

Vad händer om man går 10000 steg per dag?

Hälsa. Risken för att utveckla typ 2-diabetes minskar om du går minst 10 000 steg per dag. Detta beror på att du får bättre kontroll över vikten och att dina muskler blir bättre av det. Bröstcancer, tarmcancer och demens minskar genom att du.

Kan man låsa upp en spärrad iPhone?

IMEI-låsta iPhones kan inte användas med någon operatör och kan i de flesta fall inte låsas upp. Vad ska man göra om det står inget SIM? Prova med ett annat SIM-kort. Om du inte har något annat SIM-kort kan du besöka en av operatörens återförsäljare och be dem prova med ett annat SIM-kort. Du kan behöva byta SIM-kortet.

Man kan också fråga varför låser sig simkortet?

Det låter som att det är glapp i SIM-kortshållaren faktiskt, att SIM-kortsläsaren liksom tappar kontakt med SIM-kortet och därför kräver telefonen en kod varje gång du startar upp telefonen. Är mobiler Operatörslåsta? Din tidigare operatör kan ha låst till exempel din mobiltelefon till att endast fungera ihop med SIM-kort från samma operatör. Byter du till en ny operatör fungerar därför inte den nya operatörens SIM-kort i en operatörslåst mobiltelefon.

Related

Hur vet jag om min telefon är låst till 3?

Du hittar det 19-siffriga numret på baksidan av kortet eller på följebrevet. Om du inte har tillgång till Mitt3 kan du få hjälp av vår kundtjänst eller någon av våra butiker.

Med detta i åtanke, hur hittar man sin puk kod?

Pin- och puk-koden följer också med i det brev du får hem när du beställer en mobil. Du hittar koderna på plastkortet som simkortet sitter fäst på vid leverans. Du kan också få puk-koden direkt i våra butiker. Med detta i åtanke, vad händer om man slår in fel pin kod? Om du slår in fel SIM-pin tre gånger resulterar detta i att SIM-kortet låses av säkerhetsskäl. För att då låsa upp kortet behöver du använda PUK-koden kopplad till just ditt SIM-kort. Skulle du också slå fel PUK-kod 10 gånger låses kortet helt och du behöver beställa ett nytt.

Vad är SIM Kortsnummer?

Har fått ett nytt bredband kontant SIM-kort idag. Men hur får jag reda på själva numret till kortet? För att få fram telefonnumret som tillhör kortet kan du se om det finns skrivet på det större plastkortet som du tryckte ut sim-kortet från. Om du har fått något papper med, bör numret även stå på detta. Dessutom, kan man låsa upp en spärrad telefon? Du får ta kontakt med din "polare" så att han kan kontakta personal hos det företag som telefonen är bunden hos, så att de kan ta bort spärren. Är IMEI numret svartlistat, så är det svartlistat..så enkelt är det.

Hur öppna en låst iPhone?

Håll rätt knapp för din iPhone intryckt medan du omedelbart ansluter din iPhone till datorn. Släpp inte knappen. Fortsätt att hålla knappen intryckt tills du ser skärmen med återställningsläget på din iPhone och släpp sedan knappen. Om du ser lösenkodsskärmen måste du stänga av din iPhone och starta igen.

By Lorinda Rayner

Similar articles

Vilken iPhone kamera är bäst? :: Varför blir skärmen mörk?
Användbara länkar