Hem > H > Hur Ser Man Om En Iphone Laddare Är Äkta?

Hur ser man om en iPhone laddare är äkta?

Jämför förpackningen och texten på kabeln

En Lightning-till-usb-kabel från Apple har texten ”Designed by Apple in California” och antingen ”Assembled in China”, ”Assembled in Vietnam” eller ”Indústria Brasileira” på kabeln cirka 18 cm från usb-kontakten. Ett serienummer på 12 siffror visas i slutet av den här texten.

Läs mer

Related

Vilket format har Iphone bilder?

Om du har fått ett foto från någon som har en ny telefon har du kanske märkt att det inte är i standardformat. Heic är ett modernare format som Apple använder.

Folk frågar också hur många cm är iphone 12?

När det gäller vikt och mått är iPhone 12 mini 131,5 x 64,2 x 7,4 mm och väger 133 g, iPhone 12 är 146,7 x 71,5 x 7,4 mm och väger 162 g, iPhone 12 Pro är 146,7 x 71,5 x 7,4 mm och väger 187 g och iPhone 12 Pro Max är 160,8 x 78,1 x 7,4 mm och väger 226 g. Därmed, vad är det för laddsladd till iphone 12? iPhone 12-väggladdare

De allra flesta väggladdare som levereras tillsammans med prylar har USB-A-portar (det är den stora, rektangulära ingången), men iPhone 12-sladden är av USB-C-typ (dessa sladdar har en mindre ingång med rundade kanter).

Man kan också fråga vad kostar en ny iphone laddare?

iPhone-laddare

  • 20 W USB-C-strömadapter. (53) 299:- Upp till 20 W. Perfekt till Magsafe-laddare.
  • 165 W GaN PD-laddare med 4 USB-C-uttag. 1 199:- Perfekt för hemmakontoret och resan. Laddar allt – från mobil till dator.
  • 10 W Qi-laddare och högtalare. (7) 690:-Finns i 2 varianter. Ladda och lyssna på musik.
Hur vet man om man har USB C? Signalstandard. När du letar efter Type-C-kablar till din enhet måste du därför ta reda på vad enheten erbjuder och vad kabeln erbjuder. Type-C är alltid bakåtkompatibel men kan ha stöd för olika signalstandarder med olika hastigheter – vilka är följande: USB 2.0 med en överföringshastighet på 480Mbit/s.

Related

Kan inte ladda iPhone i bilen?

Det finns en laddningsport på undersidan av enheten. Om du har en iPod touch startar du om den. Du kan prova en annan kabel. Kontrollera att du har den senaste versionen av operativsystemet.

Med hänsyn till detta, hur ladda usb c?

Apples Lightning-standard liknar USB-C på många sätt genom att den även kan stödja snabbare laddning och kontakten är vändbar. Det snabbaste sättet att ladda en iPhone X eller 8, till exempel, är att ansluta en USB-C till Lightning-kabel till en USB-C MacBook (eller annan bärbar dator) laddare. Är USB c samma som USB 3? USB-C, eller egentligen USB typ-C, är benämningen på kontaktens senaste formfaktor som lanserades i samband med USB 3.1 (uppföljaren till USB 3.0). Fördelarna med USB 3.1 är bl. a. högre överföringshastighet (10Gbps istället för 5Gbps), och strömförsörjning på upp till 100W - tillräckligt för att kunna ladda en laptop.

Kan man laga en vattenskadad iPhone?

Reparera din vattenskadade iPhone

Har du garanti kvar på din iPhone och den är mycket fuktskadad (saltvatten) så är det oftast smidigast att lämna den till en auktoriserad serviceverkstad där du kan bli erbjuden att köpa en ny iPhone till ett reducerat pris. Vätskeskador täcks inte av någon garanti.
Vad ska man göra om man har fått vatten i mobilen? Följande tips gäller för samtliga telefoner, iPhone och Android inräknat.

  1. Stäng av telefonen. Börja alltid med att stänga av telefonen om den fortfarande är på.
  2. Ta ut batteriet ur enheten.
  3. Blås telefonen torr.
  4. Placera telefonen i en påse med ris.
  5. Lämna in telefonen till en reparatör.

Och därefter, vad ska man göra om man fått vatten i mobilen?

7 steg för att rädda din mobil

  1. Stäng av telefonen. Om den fortfarande är igång, trots kontakten med vatten, stäng av den omedelbart.
  2. Torka ordentligt med en ren trasa. Få bort allt vatten som ligger på telefonen.
  3. Plocka ur batteriet och sim-kort.
  4. Skaka försiktigt telefonen.
  5. Blås med kall luft.
  6. Rismetoden.
  7. Sätt igång telefonen.

By Mia Gomez

Similar articles

Har iPhone 7 Lightning kontakt? :: Vad är Lightning till USB kabel?
Användbara länkar