Hem > H > Hur Gör Man Med En Inaktiverad Iphone?

Hur gör man med en inaktiverad iPhone?

Det enklaste om din Iphone eller Ipad har avaktiverats är att återställa den med Itunes, oavsett om du brukar göra backup på datorn eller till Icloud. Om du någon gång har synkat till Itunes kan du enkelt återställa den.

Läs mer

Related

Vilket format har Iphone bilder?

Om du har fått ett foto från någon som har en ny telefon har du kanske märkt att det inte är i standardformat. Heic är ett modernare format som Apple använder.

Varför står det inget SIM-kort?

Prova med ett annat SIM-kort. Om du inte har något annat SIM-kort kan du besöka en av operatörens återförsäljare och be dem prova med ett annat SIM-kort. Du kan behöva byta SIM-kortet. Får ingen täckning på min iPhone? Kontakta operatören

Problem med din operatör eller ditt konto kan påverka din täckning. Kontakta din operatör för att: Verifiera att ditt konto är aktivt och inte är spärrat av någon anledning. Kontrollera så att det inte förekommer några driftsavbrott i området.

Kan man Swisha utan SIM-kort?

Nej, men om du inte har en smartphone eller en surfplatta har du bara möjlighet att ta emot Swish-betalningar. Vill du också kunna skicka betalningar behöver du ladda ner apparna för Swish och Mobilt BankID, och för det behövs en smartphone eller surfplatta. Hur ringer man utan SIM-kort? Med Wi-Fi-samtal kan du ringa och ta emot samtal i områden med dålig eller ingen mobiltäckning om du har en wifi-anslutning. Läs om hur du ringer ett röstsamtal med Wi-Fi-samtal. Du behöver en iPhone 5c eller senare med en operatör som stöds för att använda Wi-Fi-samtal.

Related

Kan inte ladda iPhone i bilen?

Det finns en laddningsport på undersidan av enheten. Om du har en iPod touch startar du om den. Du kan prova en annan kabel. Kontrollera att du har den senaste versionen av operativsystemet.

Dessutom, kan man återställa iphone utan sim-kort?

Kan jag nollställa Iphone utan sim-kort? Ja och nej. Du kan alltid nollställa den, men för att aktivera och komma in i en ny eller nollställd Iphone måste du ha ett sim-kort i den. Det behöver dock inte vara ditt eget sim-kort, utan du kan lika gärna låna ett av någon bekant eller ta ett nytt kontantkort. Kan man låsa upp en spärrad iPhone? IMEI-låsta iPhones kan inte användas med någon operatör och kan i de flesta fall inte låsas upp.

Man kan också fråga hur får man upp en låst iphone?

Kontakta operatören

  1. Det är bara operatören som kan låsa upp din iPhone. Kontakta din operatör och begär en upplåsning. Ditt konto kanske måste uppfylla vissa krav för att enheten ska kunna låsas upp.
  2. Följ stegen nedan när operatören har bekräftat att din iPhone är upplåst.
Och därefter, kan sim-kortet bli för gammalt? Därför bör man byta sitt gamla simkort snarast om man misstänker att simkortet är äldre än 3-4 år. Dig skulle jag rekommendera att byta.

Hur fixar man SIM-kort?

När du vill aktivera ditt sim-kort gör du det genom att sätta det i din mobil, modem, router, surfplatta eller dator. Sim-kortet aktiveras automatiskt när det placeras i sim-kortsfacket i din enhet. Läs mer om aktivering av sim-kort.

By Harrod

Similar articles

Vad ska man göra om man tappar iPhone i vatten? :: Hur tar man bort appar på iPhone 11?
Användbara länkar