Hem > r > Är Iphone X Och Xr Lika Stora?

Är iPhone X och XR lika stora?

Iphone XR har en 6,1 tum stor skärm. Lite, men inte mycket större än 5,8 tum i Iphone XS. Vill du däremot ha största skärm finns bara ett val – Iphone XS Max med sin 6,5 tum stora skärm är den största Iphone Apple någonsin har tillverkat. Max-skärmen är ungefär lika stor som hela framsidan på en Iphone 8 Plus.

Läs mer

Related

Vilket format har Iphone bilder?

Om du har fått ett foto från någon som har en ny telefon har du kanske märkt att det inte är i standardformat. Heic är ett modernare format som Apple använder.

Därmed, Är iphone xs bättre än iphone x?

CPU/processor

Så långt s CPU: n, den nya XS har en bättre processor än iPhone X. XS har A12 Bionic -kretsuppsättning - och uppgradering över X: s A11 Bionic. Nya A12 är ett 7nm -chip med 6 kärnor. CPU: n är 15% snabbare och 40% mer energieffektiv än den tidigare A11.
Därefter, varför köpa iphone xr? iPhone XRs A12 Bionic-processor, 12-megapixel bakre kamera samt en mängd snygga färgalternativ gör det till ett bra val för mångas behov. Dessutom är XR ett billigare alternativ jämfört med de andra två 12-generationens iPhone-modeller, för att inte tala om Apples nyaste iPhone-modeller.

Vilka skal passar till iPhone XR?

Vilka skal passar din iPhone XR? Tack vare samma storlek kan du också använda dina iPhone 11 skal till din iPhone XR och vice versa. Man kan också fråga vilka iphone kan ha samma skal? Fashion Case är ett exklusivt skal för iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 7, iPhone 8 och iPhone SE 2020. Många trendiga och populära mönster. Mobilskalet är tillverkat i tåligt och flexibelt material.

Related

Kan inte ladda iPhone i bilen?

Det finns en laddningsport på undersidan av enheten. Om du har en iPod touch startar du om den. Du kan prova en annan kabel. Kontrollera att du har den senaste versionen av operativsystemet.

Följaktligen, Är xr och xs lika stora?

Storlek. IPhone XS är ett bra val om du letar efter något mer kompakt och tunnare tack vare dess 5,8-tums skärm. iPhone XR är bara något större med en 6,1-tums skärm, men du kanske märker skillnaden när du jämför de två modellerna med varandra. Man kan också fråga hur många centimeter är en iphone xr?

iPhone XSiPhone XR
Trådlös laddningJa 50 % batteri på 30 minuterJa 50 % batteri på 30 minuter
VattentätJa (2m)Ja (2m)
StorlekHöjd: 14,7 cm Bredd: 7,1 cm Djup: 0,8 cmHöjd: 15,1 cm Bredd: 7,6 cm Djup: 0,8 cm
Vikt177 g194 g

Dessutom, vilka iphone är lika stora?

MODELLSKÄRMSTORLEKMÅTT
12 iPhone Mini5.4in131.5 x 64.2 x 7.4 mm
iPhone SE (2020)4.7in67.3 x 138.4 x 7.3mm
iPhone 11 Pro Max6.5in77.8 x 158 x 8.1mm
iPhone 11 Pro5.8in144 x 71.4 x 8.1 mm
Vad är skillnaden på iPhone XS och Iphone XS Max? Vad är det för skillnad mellan Iphone XS och Iphone XS Max? Det enda som egentligen skiljer dessa båda modeller åt är storleken. Iphone XS har en OLED-bildskärm på 5,8 tum och Iphone XS Max har en större på 6,5 tum. Prestanda och funktion är annars samma, förutom att XS Max har plats för ett större batteri.

Med detta i åtanke, Är iphone xs bättre än xr?

Både priset och prestadan talar för att Apples mer budgetvänliga telefon är årets vinnare. Dessutom har den en batteritid som klår de andra med god marginal.

By Jenny

Similar articles

Vilken iPhone är bäst XR eller se? :: Är iPhone X bra?
Användbara länkar