Hem > H > Hur Laddar Man Ner Microsoft Store?

Hur laddar man ner Microsoft Store?

Skaffa appar från Microsoft Store på din Windows 10-dator

  1. Gå till Start-knappen och välj sedan appar i Microsoft Store.
  2. Gå till fliken Appar eller Spel i Microsoft Store.
  3. Om du vill visa mer av en kategori väljer du Visa alla i slutet av raden.
  4. Välj appen eller spelet som du vill ladda ned och välj sedan Hämta.

Läs mer

Related

Varför laddar inte ena AirPoden?

När du sätter dina AirPods i laddningsfodralet ska du se till att de laddas. Du måste återställa dina hörlurar om en AirPod inte fungerar. Om du vill ta bort enheten från listan trycker du på informationsikonen bredvid dina hörlurar.

Man kan också fråga kan inte ladda ner från microsoft store?

Kontrollera att appen fungerar med Windows 10. Mer information finns i Din app fungerar inte med Windows 10. Uppdatera Microsoft Store: Välj Start och sedan Microsoft Store i listan med appar. I Microsoft Store väljer du Visa mer > Nedladdningar och uppdateringar > Hämta uppdateringar. Och därefter, Är microsoft 365 gratis? Office för webben är gratis att använda och inkluderar 5 GB molnlagring. En Microsoft 365-prenumeration för privatpersoner kostar från 64,99 kr per månad och för företag från 43,70 kr per månad och användare, exklusive moms. Med i Office för webben får du Word, Excel, PowerPoint, OneNote, OneDrive och Outlook.

Följaktligen, vilka appar ingår i windows 10?

Visa Microsoft-appar för din dator

  • Microsoft Word.
  • Microsoft Excel.
  • Microsoft PowerPoint.
  • Outlook.
  • Microsoft Edge.
  • OneNote.
Med hänsyn till detta, hur återställer man microsoft store? Återställ Microsoft Store-cachen: Tryck på Windows-tangenten + R för att öppna dialogrutan Kör, skriv wsreset.exe och välj sedan OK. Obs! Ett tomt fönster för Kommandotolken öppnas och efter cirka tio sekunder stängs fönstret och Microsoft Store öppnas automatiskt.

Related

Varför laddar inte min högra AirPod?

Kontrollera att båda dina AirPods laddas genom att kontrollera laddningsstatusen på enheten. Du bör sätta AirPods i öronen. Om du vill testa hörlurarna spelar du upp ljud. Om AirPods inte fungerar kontaktar du Apple Support.

Varför kan jag inte ladda ner appar på datorn?

Du kan behöva registrera en betalningsmetod även om appen som du vill hämta är gratis. Kontrollera vilken betalningsmetod du har registrerat och se till att den inte har löpt ut, avvisats eller misslyckats. Hur installerar man en app på datorn? Installera om appar på en Android-enhet med datorn

  1. Öppna play.google.com på datorn.
  2. Klicka på Appar. Mina appar.
  3. Klicka på appen som du vill installera eller aktivera.
  4. Du kan aktivera appen på din enhet genom att klicka på Installera, Installerad eller Aktivera.
  5. Välj enhet och klicka på Installera.

Kan inte avinstallera program i Windows 10?

Observera att vissa appar och program är inbyggda i Windows och inte kan avinstalleras. Du kan försöka reparera ett program först om det inte fungerar som det ska. Välj Start och leta reda på appen eller programmet i listan som visas. Håll ned (eller högerklicka) på appen och välj sedan Avinstallera. Varför kan jag inte ladda ner Minecraft? Om du inte kan få standardnedladdningen av Minecraft: Java Edition att fungera på din maskin, så kan du prova ett av de andra alternativen nedan. Bara dubbelklicka och installera. Lätt som en plätt! Bara dubbelklicka och installera.

Vad ingår i gratis Office 365?

Microsoft Office 365 / Microsoft 365 består av:

  • ord.
  • excel.
  • PowerPoint.
  • OneNote.
  • utsikterna.
  • Åtkomst (endast PC)
  • Publicera (endast PC)
  • OneDrive.

By Weston

Similar articles

Vad kostar Office 365 per månad? :: Var finns appar?
Användbara länkar