Hem > r > Är Iphone 11 Och Xr Lika Stora?

Är iPhone 11 och XR lika stora?

När det gäller storlek finns det ingen skillnad mellan dessa två iPhone-modeller. Både iPhone XR och iPhone 11 har en 6,1-tums skärm och väger endast 194 gram. Med en skärm på 6,1 tum i diameter är båda enheterna bra för att titta på videor, spela spel och använda för att surfa på sociala medier.

Läs mer

Related

Vilket format har Iphone bilder?

Om du har fått ett foto från någon som har en ny telefon har du kanske märkt att det inte är i standardformat. Heic är ett modernare format som Apple använder.

Därefter, Är iphone xr bättre än iphone 11?

Den stora skillnaden är att Iphone kan ”blurra” bakgrunden på mer än människor och vissa husdjur som Iphone XR var begränsad till. Kameran har även fått andra förbättringar, som ett bättre Smart hdr-läge, och det mycket imponerande nattläget, som du kan läsa mer om i MacWorlds test av Iphone 11. Följaktligen, hur stor är iphone 13?

Skärm6,1 tum AMOLED
Skärmupplösning1 170 x 2 532
Storlek146,7 × 71,5 × 7,7 mm
Vikt174 gram
Kamera12 MP, 12 MP

Hur lång är iPhone XR cm?

Iphone XS MaxIphone XR
Mått158 x 78 x 7,7 mm151 x 76 x 8,3 mm
Vikt208 gram194 gram
FärgvalRymdgrå Silver GuldSvart Vit Röd Gul Orange Blå
Skärmstorlek6,5 tum6,1 tum
Därefter, vilka iphones har samma storlek? Här nedan kan du se vilka skal som är kompatibla med varandra:
  • 6 / 6S, 7, 8 och SE (2020)
  • 6 Plus / 6S Plus, 7 Plus och 8 Plus.
  • Produkter för iPhone 11 passar till iPhone XR.
  • Produkter för iPhone 11 Pro passar till iPhone XS /X.
  • Produkter för iPhone 11 Pro Max passar till iPhone XS Max.

Related

Kan inte ladda iPhone i bilen?

Det finns en laddningsport på undersidan av enheten. Om du har en iPod touch startar du om den. Du kan prova en annan kabel. Kontrollera att du har den senaste versionen av operativsystemet.

Följaktligen, Är iphone 12 större än iphone xr?

displayer. Det är en MASSIV skillnad mellan iPhone 12 och iPhone XR när det gäller skärm. Båda har en 6.1 -tums skärm, men skärmen på iPhone 12 är OLED medan skärmen på iPhone XR är LCD. Du har nu möjlighet OLED-panel har en mycket högre upplösning, bättre kontrast, bättre färger och svartare svarta. Därefter, vilken iphone är störst? iPhone 13 Pro Max är iPhone med den största skärmen, med en 6,7-tums OLED-skärm på framsidan, och den mest avancerade kameran som Apple erbjuder med en ny teleobjektiv och ett nytt huvudobjektiv med 1,7 µm pixlar.

Vad står iPhone XR för?

Officiellt står R i iPhone XR inte för någonting, men i en intervju med Engadget föreslog Apples senior vice president för global marknadsföring att "R och S är båda bokstäver som används för att beteckna sportbilar som verkligen är speciella." Andra tror att "R" står för "vanlig". Är iPhone XR bra? iPhone XRs A12 Bionic-processor, 12-megapixel bakre kamera samt en mängd snygga färgalternativ gör det till ett bra val för mångas behov. Dessutom är XR ett billigare alternativ jämfört med de andra två 12-generationens iPhone-modeller, för att inte tala om Apples nyaste iPhone-modeller.

Dessutom, Är iphone se 2020 bättre än iphone xr?

IPhone SE (2020) har samma enda kamera som iPhone 8 och iPhone XR men bättre XR genom att ha många av kamerans programvarufunktioner från iPhone 11. Så det finns alla sex porträttbelysningseffekter och djupkontroll förutom andra generationens Smart HDR. Det finns dock inget nattläge.

By Dever Marcy

Similar articles

Hur mycket kostar det att byta skärm XR? :: Vilket år kom iPhone XS?
Användbara länkar