Hem > V > Vad Är Skillnaden Mellan Xs Och Xr?

Vad är skillnaden mellan XS och XR?

Både iPhone XS och XR har en 12-megapixelkamera. iPhone XS har dock en dubbelkamera på baksidan av enheten, medan XR bara har en bakre kamera. iPhone XS levereras också med 2x optisk zoom i sin bakre kamera, en funktion som saknas i XR.

Läs mer

Related

Vad är skillnaden på jpg och png?

Den största skillnaden mellan de två är att det senare är ett format med förlust. Det innebär att bildens ursprungliga kvalitet inte går förlorad.

Med tanke på detta, hur stor är en xr?

IPhone XS är den minsta modellen som mäter 143,6 x 70,9 x 7,7 mm och väger 177 g, följt av iPhone XR med 150,9 x 75,7 x 8,3 mm och 194 g och sedan den större iPhone XS Max med 157,5 x 77,4 x 7,7 mm och 208 g. Är iPhone se 2020 bättre än iPhone XR? IPhone SE (2020) har samma enda kamera som iPhone 8 och iPhone XR men bättre XR genom att ha många av kamerans programvarufunktioner från iPhone 11. Så det finns alla sex porträttbelysningseffekter och djupkontroll förutom andra generationens Smart HDR. Det finns dock inget nattläge.

Kan iPhone XR och 11 ha samma skal?

Här nedan kan du se vilka skal som är kompatibla med andra skal, men inte tvärtom: Produkter för iPhone 11 passar till iPhone XR. Produkter för iPhone 11 Pro passar till iPhone XS /X. Produkter för iPhone 11 Pro Max passar till iPhone XS Max. Vilken är bäst iPhone XR eller iPhone 11? Iphone XR (A12-processor) testad sida vid sida med Iphone 11 (A13) och Iphone 11 Pro Max (A13). A13-processorn bjuder på lite bättre prestanda, en bättre Neural Engine, samtidigt som den är lite snålare på ström – men A12 i Iphone XR är inte på något sätt långsam eller otillräcklig.

Related

Vad är skillnaden på 32 och 64 bitarsversionerna av Windows?

När flera program körs samtidigt och du växlar mellan dem kan ett 64-bitarsystem gå snabbare än ett 32-bitarsystem.

Är XR och XS lika stora?

Iphone XR har en 6,1 tum stor skärm. Lite, men inte mycket större än 5,8 tum i Iphone XS. Vill du däremot ha största skärm finns bara ett val – Iphone XS Max med sin 6,5 tum stora skärm är den största Iphone Apple någonsin har tillverkat. Max-skärmen är ungefär lika stor som hela framsidan på en Iphone 8 Plus. Varför köpa iPhone XR? iPhone XRs A12 Bionic-processor, 12-megapixel bakre kamera samt en mängd snygga färgalternativ gör det till ett bra val för mångas behov. Dessutom är XR ett billigare alternativ jämfört med de andra två 12-generationens iPhone-modeller, för att inte tala om Apples nyaste iPhone-modeller.

Därmed, Är det värt att köpa iphone xs?

Varför iPhone XS är värt att köpa 2021

Den främsta anledningen är enkel: pris. IPhone XS är nu relativt prisvärd, tack vare att den har ersatts av iPhone 11 och iPhone 11 Pro. Telefonen fungerar fortfarande utmärkt, den ser mer eller mindre identisk ut med Apples iPhone 11 -utgåvor och den har en lysande kamera.
Hur stor är iPhone 13 Mini? Uppmätt som diagonalen i en rektangel är skärmen 5,42 tum (iPhone 13 mini), 6,06 tum (iPhone 13, iPhone 13 Pro) respektive 6,68 tum (iPhone 13 Pro Max). Den faktiska skärmytan är något mindre.

Är iPhone SE en bra telefon?

Om du värdesätter en kraftfull processor, liten storlek, högkvalitativa kameror och ett överkomligt pris, så gå definitivt på en iPhone 2020. Med många ytterligare funktioner som Touch ID är den nya och uppgraderade iPhone SE 2020 ett bra alternativ för de något billigare och mindre Apple-smartphones.

By Dermott

Similar articles

Hur får man en rörlig bakgrund? :: Kan man använda iPhone 12 i duschen?
Användbara länkar