Hem > H > Hur Stor Skärm Har Iphone 13?

Hur stor skärm har iPhone 13?

Skärmen på iPhone 13 har rundade hörn som följer den elegant välvda designen och är placerade inom ett rektangulärt format. Uppmätt som diagonalen i en rektangel är skärmen 6,06 tum (den faktiska skärmytan är något mindre).

Läs mer

Related

Vilket format har Iphone bilder?

Om du har fått ett foto från någon som har en ny telefon har du kanske märkt att det inte är i standardformat. Heic är ett modernare format som Apple använder.

Med detta i åtanke, Är det värt med iphone 13 pro?

Om du vill ha mer prestanda och förbättrad bildbehandling är iPhone 13 Pro vad du bör titta på. Med det mest avancerade kamerasystemet på marknaden är Apples iPhone 13 Pro den perfekta telefonen för användare som kräver det absolut bästa av sina telefoner. På motsvarande sätt, Är iphone 13 och iphone 13 pro lika stora? Dessa två mobiler har lika stora proportioner på 146,7 x 71,5 x 7,65 mm. iPhone 13 Pro är dock lite tyngre med sina 204 gram jämfört med 174 gram på iPhone 13. En anledning till detta är materialanvändningen.

Därmed, Är iphone 13 pro bra?

iPhone 13 Pro är en av de bästa mobiltelefonerna 2021, men den erbjuder inte tillräckligt för att rättfärdiga en uppgradering från en iPhone 12 Pro. Batterikapaciteten är bland det bästa vi har sett i Apples Pro-serie och du får dessutom prestanda i toppklasen, ett utmärkt kamerapaket och en silkeslen 120 Hz-skärm. Därmed, Är iphone 11 och 11 pro lika stora? Även om Pro-modellen är fylld med fler funktioner är den storleksmässigt något mindre och tunnare än iPhone 11. Jämfört med iPhone 11s 6,1-tumsskärm är 11 Pros 5,8-tums skärm märkbart mindre. Mindre är inte nödvändigtvis bättre, så det är upp till dina preferenser vilken du gillar bättre.

Related

Hur stor är en ljudfil?

Även om filerna är något större är det bättre att använda en högre bithastighet. En tiondel av motsvarande wav-fil finns i en mp3-fil med 128 Kbps. Mp3 stöds av nästan allt eftersom det är det största och bredaste formatet. Formatet har små filer.

Är iPhone 11 och 13 lika stora?

IPhone 11 och XR är identiska när det gäller fotavtryck och vikt, och båda något större och tyngre än iPhone 13 och iPhone 12. Hur stor är iPhone 12? Uppmätt som diagonalen i en rektangel är skärmen 5,42 tum (skärmytan är något mindre). Skärmen på iPhone 12 har rundade hörn som följer den elegant välvda designen och är placerade inom ett rektangulärt format. Uppmätt som diagonalen i en rektangel är skärmen 6,06 tum (skärmytan är något mindre).

Har iPhone XS och XR samma skal?

Ja! Måtten mellan flera modeller skiljer sig endast med 0,1-0,2 mm, vilket gör att samma skal passar flera iPhone-modeller. Vilken iPhone är nyast XR eller XS? Iphone XR har en 6,1 tum stor skärm. Lite, men inte mycket större än 5,8 tum i Iphone XS. Vill du däremot ha största skärm finns bara ett val – Iphone XS Max med sin 6,5 tum stora skärm är den största Iphone Apple någonsin har tillverkat. Max-skärmen är ungefär lika stor som hela framsidan på en Iphone 8 Plus.

Följaktligen, Är iphone xr värd att köpa?

Även 2019 års Iphone 11 fortsätter vara kvar i Apples sortiment, och har så klart prissänkts ytterligare. Den ersätter i princip Iphone XR men är ett betydligt bättre köp eftersom processorn är nyare. Iphone XR var faktiskt den långsammaste modellen i fjol, eftersom Iphone SE har samma A13-processor som Iphone 11.

By Mikey Balon

Similar articles

Är iPhone 11 och iPhone 11 Pro lika stora? :: Hur många centimeter är en iPhone XS?
Användbara länkar