Hem > r > Är Apple Care Värt Det?

Är Apple Care värt det?

Jämförelse, hade du haft en Android så är det inte alltför ovanligt att priserna nästan halveras på 1-2 år och att laga en skärm på moderna telefoner kostar 2-4000 kr. Till svar om din fråga kring kostnaden för självrisken, så ja.

Läs mer

Related

Vart kan man skriva dokument?

Redigera enkelt Microsoft Word-filer online utan att konvertera dem, och lägg till de utökade samarbets- och hjälpfunktionerna från Docs, till exempel kommentarer, åtgärder och Smart Compose. PDF-filer kan importeras så att de kan redigeras direkt.

Vad betyder AppleCare?

AppleCare+ täcker reparation eller utbyte av din enhet vid oavsiktlig skada eller försämrad batterikapacitet, samt ger dig tillgång till teknisk support från Apple (enligt beskrivning i punkt 4.5). Försäkringen säljs av Apple och Apples auktoriserade återförsäljare. Kan man förlänga AppleCare? De flesta Apple-enheter har en begränsad garanti och rätt till upp till 90 dagars kostnadsfri support. Om du har en berättigad enhet kan du köpa ett AppleCare+-abonnemang eller en AppleCare Protection Plan för att få ytterligare rätt till service.

Hur långt efter kan man köpa till Apple Care?

Garantin på Apples produkter gäller i ett år. Har du köpt till AppleCare så kan din garanti vara max tre år. Hur mycket kostar det att ringa Apple? Vad är kostnadsfri support? Kostnadsfri support för hårdvara omfattar telefonsupport för grundläggande inställning, installation, montering och anslutning. Det supportrelaterade materialet som medföljer din Apple-produkt innehåller mer information.

Related

Hur sätter man på text på Apple tv?

Under Hörsel väljer du undertexter och textning på din Apple TV, iPad, iPod touch eller streamingenhet. Om du vill aktivera den väljer du Slutna textningar. Du kan ändra stil och alternativ för undertexterna.

Kan man ringa Apple Support?

För övriga frågor, kontakta Apple Stores kundtjänst på 020‑120 99 71. Öppettiderna är måndag–fredag 09.00–19.00. Måste man ha kvitto för garanti Apple? När du beställer service kan Apple begära att du skickar in det ursprungliga inköpsbeviset för produkten för att verifiera att den har rätt till garantiservice även om du tidigare har registrerat din produkt. Garantin gäller oavsett om du registrerar dig eller inte.

Hur vet jag om min iPhone är fuktskadad?

Ta reda på om din iPhone eller iPod har en fuktskada

En vätskeindikator aktiveras om den kommer i kontakt med vatten eller vattenbaserade vätskor. Färgen på indikatorn är normalt vit eller silverfärgad, men när den kommer i kontakt med vatten eller en vattenbaserad vätska blir den röd.
Har man garanti på AirPods? Apples begränsade garanti skyddar dina AirPods och de medföljande Apple-märkta tillbehören mot tillverkningsproblem i ett år från och med köpdatumet. Du kan också ha rättigheter enligt konsumentköplagen. Garantin gäller inte för skador som beror på olyckshändelser eller obehöriga ändringar.

Följaktligen, hur ser man om man har apple care?

Apple

Kontrollera om din enhet har rätt till service enligt en AppleCare-plan eller Apples begränsade garanti

  • Besök checkcoverage.apple.com.
  • Ange enhetens serienummer.
  • Följ anvisningarna på skärmen.

By Jehanna Sabeiha

Similar articles

Var kan jag få hjälp med min iPhone? :: Varför låser sig min Samsung?
Användbara länkar