Hem > r > Är Inläsningstjänst Gratis?

Är inläsningstjänst gratis?

Är du nyfiken på våra tjänster och vill prova gratis? Då har du hamnat rätt! Lite längre ner på denna sida kan du välja den tjänst/de tjänster som passar dig bäst och prova i lugn och ro.

Läs mer

Related

Finns det gratis Word program?

Du kan använda gratisalternativet för att undvika att betala för Microsoft Office. Funktionerna i Microsoft Office och LibreOffice är desamma. Båda programmen erbjuder svensk stavning.

Varför inläsningstjänst?

När hela klassen erbjuds extra verktyg i undervisningen minskar stigmatiseringen och utanförskapet för elever med läs- och skrivsvårigheter. Även elever som lär sig bättre genom att lyssna får bättre förutsättningar att lyckas. Inlästa Läromedel passar alla, oavsett ämne. Hur fungerar ILT? Lustfyllt lärande från förskola till vuxenutbildning. Hos oss på ILT Inläsningstjänst hittar du inlästa läromedel, lättlästa böcker, filmer och guider på flera språk, utbildningar och tester för kartläggandet av dyslexi. Smarta tjänster som gör vardagen lite lättare för dig som är verksam i skolan.

Dessutom, finns am boken på inläsningstjänst?

AM-boken hjälper dig att nå ditt efterlängtade AM-körkort

Genom din STR-anslutna utbildare kan du få tillgång till sluttestfrågorna på Elevcentralen. AM-boken finns inläst och ljudstödet finns på ILT inläsningstjänst, kontakta din mopedutbildare så hjälper de dig med ett konto dit. Lycka till med din AM-utbildning!
Hur mycket kostar inläsningstjänst? För bara 15 kronor i månaden/elev får ni tillgång till alla böcker från Vilja Förlag i digitalt format. Varje titel kommer med både lärar- och elevmaterial som gör det enklare för er att använda Viljas digitala bokhylla i er undervisning.

Related

Är det gratis att uppdatera till Windows 10?

Alla måste betala för Windows 10 efter den 29 juli. Windows 10 är gratis på din dator om du uppgraderar från Windows 7, 8 eller 8.1.

Vad kostar Ugglo?

Nu har vi äntligen gjort det möjligt för nyfikna barn att fortsätta läsa hemma när förskolan eller skolan har stängt. Ett abonnemang på Ugglo hemma kostar 79 kr/mån. De första 14 dagarna är gratis och det går att säga upp abonnemanget när som helst. Varför fungerar inte inläsningstjänst? Om ditt namn inte finns med i gruppen, eller om du inte har ett lösenord, behöver du troligtvis kontakta den lärare eller personal som gav dig gruppkoden. Om du normalt brukar logga in på tjänsten med Google, Office 365, Skolon, Skolfederation eller liknande, rekommenderar vi att du fortsätter med det.

Med hänsyn till detta, kan man läsa böcker på inläsningstjänst?

Kontakta oss gärna med önskemål om böcker du önskar textmedföljning på. Se funktionen här. Nu kan du spara egna bokmärken och lätt fortsätta läsa där du var sist. Och en annan fråga, hur loggar man in på inläsningstjänst? Förutom att du kan logga in med ditt användarnamn och lösenord hos oss, kan du även välja att logga in med andra alternativ. Om din skola eller kommun använder Googles G Suite for Education kan du logga in med ditt Google-konto. Om din skola eller kommun använder Office 365 kan du logga in med ditt Office 365-konto.

Man kan också fråga hur loggar man in på polylino?

När du laddat ner appen Polyglutt/Polylino och öppnar upp den hamnar du på en inloggningssida. Skriv in de inloggningsuppgifter du har fått och välj ”Logga in”. Har du ditt konto kopplat till SSO (single sign on) väljer du att klicka på den ikonen där ditt konto är kopplat för att logga in i tjänsten.

By Natale

Similar articles

Hur byter man språk på inläsningstjänst? :: Vilken stad ligger norr om Genua?
Användbara länkar