Hem > V > Vad Är Ett Itunes Store Konto?

Vad är ett iTunes Store konto?

När du har ett Apple-ID kan du logga in till iTunes Store och köpa musik och video, visa och ändra kontoinformationen och se gjorda inköp. Välj Konto > Logga in i appen iTunes på datorn.

Läs mer

Related

Måste man ha konto för att handla på Amazon?

Vi skapar ett personligt konto vid det första köpet. Det räcker med att logga in på ditt konto för nästa köp. Världens största nätbutik har försäljning i olika delar av världen.

Varför kan jag inte installera iTunes på min dator?

Kontrollera att din kontoinformation stämmer och att det inte är något problem med ett tidigare inköp som du måste korrigera. Välj Konto > Visa mitt konto och logga in (om det behövs). Kontrollera kontoinformationen genom att klicka på Hantera betalningar bredvid Betalningsinformation. Kan inte ladda ner iTunes Mac? iTunes intekaniTunes

Om du hämtade iTunes från Apples webbplats

  • Öppna iTunes.
  • Från menyraden överst i iTunes-fönstret väljer du Hjälp > Leta efter uppdateringar.
  • Följ anvisningarna för att installera den senaste versionen.

Varför finns inte iTunes på min Mac?

Så här gör du för att hitta iTunes Store om du inte kan se det i sidofältet: Öppna Apple Music-appen. Välj Musik > Inställningar i menyfältet. Välj fliken Allmänt och sedan iTunes Store. Är iTunes gratis? iTunes

iTunes

Produktdetaljer
Placering i Musikprogram:1
Bedömdes senast den:24/04/2022
Licens:Gratis
Filstorlek:171.00 MB

Related

Hur man installerar App Store?

Gå till Play Store och avinstallera eller aktivera appar igen. Du kan trycka på Hantera appar och enheter. Välj de appar som du vill installera. Om du vill installera trycker du på den eller om du vill avinstallera trycker du på den.

Folk frågar också hur loggar jag in på itunes?

Du kan även använda Logga in med Apple i appar och på webbplatser som deltar eller på andra plattformar, till exempel Android eller Windows.

  1. Tryck på Logga in med Apple i appen eller på webbplatsen som deltar.
  2. Ange ditt Apple-ID och lösenord när du ser en säker webbplats från Apple.
Med tanke på detta, hur installerar jag itunes i min dator? Du kan installera iTunes från antingen hämtningswebbplatsen för iTunes eller från Microsoft Store.

Med detta i åtanke, hur laddar man ner itunes till pc?

Hämta den senaste versionen av iTunes som stöds till din pc

Hämta iTunes från Apples webbplats och klicka sedan på Hämta för att hämta iTunes-installationsprogrammet. Klicka på Spara (inte på Kör) i dialogrutan som visas. Om du har Windows 10 kan du hämta senaste versionen av iTunes från Microsoft Store.
Kan inte koppla Iphone till iTunes? Se till att din iOS- eller iPadOS-enhet är påslagen, upplåst och på hemskärmen. Kontrollera att du har den senaste mjukvaran på din Mac eller Windows-dator. Se till att du har den senaste versionen om du använder iTunes. Om varningen Vill du lita på den här datorn visas ska du låsa upp datorn och trycka på Lita på.

Varför kan jag inte ladda ner en app?

Kontrollera att du har en stabil anslutning till Wi-Fi eller mobildata. Kontrollera att du har en stabil internetanslutning. Försök att ansluta till ett wifi-nätverk om du kan. Kontrollera att du har en stark mobildataanslutning i stället om du inte har tillgång till wifi.

By Rizas Dilullo

Similar articles

Var ligger iTunes? :: Hur byter man språk på inläsningstjänst?
Användbara länkar