Hem > H > Hur Ansluta Iphone Till Itunes?

Hur ansluta iPhone till iTunes?

Anslut din enhet till datorn med en usb-kabel och öppna sedan iTunes och välj din enhet. Läs om vad du ska göra om enheten inte visas på din dator. Klicka på Sammanfattning i iTunes-fönstrets vänstra sida. Välj Synkronisera denna [enhet] via Wi-Fi.

Läs mer

Related

Hur ändrar man en bild till pdf?

Klicka på knappen Välj en fil ovanför eller dra och släpp filer i dropzonen för att konvertera bildfiler till PDF. Du kan välja att konvertera bildfilen till ett PDF-format. Acrobat konverterar filen från bild till PDF. Du kan antingen dela den konverterade PDF-filen eller ladda ner den.

Varför går det inte att ansluta till iTunes?

Prova att rensa DNS-cachen och se om det löser problemet så att du kan ansluta till iTunes Store. Det enklaste sättet att rensa DNS-cachen är att stänga av datorn helt och sedan starta den igen. Om du inte kan stänga av kan du rensa DNS-cachen manuellt. Gå till Start på datorn och välj sedan Windows-systemet > Kör. Varför går det inte att Programuppdatera iPhone? Ta bort och hämta uppdateringen igen

Om du fortfarande inte kan installera den senaste versionen av iOS eller iPadOS försöker du hämta uppdateringen igen: Gå till Inställningar > Allmänt > [enhetens namn] lagring. Hitta uppdateringen i listan över appar. Tryck på uppdateringen och tryck sedan på Radera uppdatering.

Vad ska man göra om iPhone är avaktiverad?

Radera din enhet med återställningsläge

  1. Anslut din enhet till din dator och öppna Itunes.
  2. Tvinga enheten att starta om medan den är ansluten.
  3. När alternativen Återskapa och Uppdatera visas väljer du Återskapa (Itunes hämtar mjukvara för enheten.
  4. Vänta tills processen är klar.
Följaktligen, hur återställer jag min iphone? Så här återställer du din iPhone, iPad eller iPod touch till...
  1. Tryck på Inställningar > Allmänt > Överför eller nollställ [enhet] Tryck sedan på Radera allt innehåll och inst.
  2. Om du uppmanas till det anger du lösenkoden eller lösenordet till Apple-ID.
  3. Vänta på att enheten raderas.

Related

Hur ändrar man från HEIC till JPG?

Hur konverterar man från HEIC till JPG? Du kan antingen dra och släppa filerna i filområdet eller välja en fil på din dator. Konverteringen startar omedelbart om du klickar på knappen "Start Conversion". Filen ska laddas ner omedelbart efter att den har behandlats. Filen kommer att raderas från servern efter 30 minuter.

Hur ansluter jag min iPhone till datorn?

Ställa in synkronisering mellan en Windows-dator och iPhone

  1. Installera eller uppdatera till den senaste versionen av iTunes på en PC.
  2. Ansluta iPhone och datorn med en kabel.
  3. Klicka på iPhone-knappen högt upp till vänster i iTunes-fönstret i iTunes på datorn.
  4. Markera den typ av innehåll som du vill synkronisera (t.
Och en annan fråga, kan man återställa en iphone utan itunes? Så här återställer du iPhone med iCloud

Öppna en webbläsare och gå till iCloud.com. Logga in på iCloud med ditt Apple-ID och lösenord. Navigera till “Hitta iPhone” och välj den iPhone du vill återställa. Tryck på” Radera iPhone” (under en papperskorg-ikon).

Dessutom, hur kopplar man iphone till dator?

Importera till din Windows-dator

Anslut din iPhone, iPad eller iPod touch till din pc med en usb-kabel. Om du ombeds låser du upp din iOS- eller iPadOS-enhet med din lösenkod. Om du ser en uppmaning på din iOS- eller iPadOS-enhet om att lita på den här datorn trycker du på Lita på eller Tillåt för att fortsätta.
Hur installerar jag iTunes i min dator? Du kan installera iTunes från antingen hämtningswebbplatsen för iTunes eller från Microsoft Store.

Därefter, kan inte ansluta mobilen till datorn?

Om det inte visas någon Android-telefon eller bärbar dator, eller om det visas ett frågetecken eller utropstecken bredvid ADB-, HDB- eller MTP-drivrutinen under Android-telefonen eller bärbara datorn, indikerar det att drivrutinen är onormal. I detta fall måste du ställa in drivrutinen igen.

By Lauter

Similar articles

Hur loggar jag in på iTunes? :: Vad kostar Apple TV per månad?
Användbara länkar