Hem > V > Vilken Kanal Är Lugna Favoriter På?

Vilken kanal är Lugna Favoriter på?

LugnafrekvensLugna

Lugna Favoriter
SändningsområdeSverige
FrekvenserStockholm Nacka 12A (Nät) Uppsala/Vedyxa 13C (Nät) Gävle 13F (Nät) 107,5 Mhz Stockholm
FormatSoft AC

Läs mer

Related

Vilken e bokläsare är bäst?

Det finns andra egenskaper. Det var det bästa testet. Det finns en pocketbok. Touch HD 3. Alla kan göra ett test på datorn. Goodereader.com har kundrecensioner. Recensioner är de bästa. Det finns en enhet som kallas Kindle. Det finns paperwhite. PC:n var bäst placerad i jämförande tester. Techradar recension. Den bästa budgeten. Det finns en bok som heter "Kobo". Clara är HD. Alla har ett topputbud av datorer.

Man kan också fråga vilken frekvens har radio mix megapol?

Frekvens utKanal
105.2NRJ
106.1Rockklassiker
106.7RIX
107.0Mix Megapol
Vem äger Star FM? Star FM - Sweden | Nordic entertainment group.

Vilka jobbar på Star FM?

Lyssna på vår fartfyllda morgonshow varje vardagmorgon mellan 05:30 och 10:00! Jesse & Jossan på morgonen är STAR FM:s morgonshow med Jesse Wallin och Josefin Crafoord. Vem pratar på Star FM? Rickard Olsson blir ny programledare på STAR FM. Efter år i TV-rutan är han nu tillbaka där han började – på radion. Nu ser han fram emot att underhålla lyssnarna på eftermiddagarna på STAR FM. Lyssna på Rickard varje eftermiddag mellan kl 15 och 19!

Related

Vilken upplösning har HD 720p?

För att kallas HD måste en tv ha minst 1 280 horisontella och 720 vertikala upplösningar. I början av millenniet upptäckte man att filmer gör sig bäst i bredbildsformatet.

Hur länge spelar Mix Megapol julmusik?

Så fin musik och 5-6 veckor går så fort. Många av de finaste sångerna som gjorts är just julsånger. Vem leder Mix Megapol? Nätverket ingår i tyska Bauer Media Group. Flaggskeppet i nätverket är morgonprogrammet Gry Forssell med vänner med Gry Forssell som programledare.

Vilken frekvens har Mix Megapol Göteborg?

Mix Megapol Göteborg
SändningsområdeGöteborg, Bohuslän, Älvsborg
SändningsformFM
FrekvenserGöteborg 107,3 MHz Kungsbacka 104,3 MHz Kungälv 92,4 MHz Lerum 87,6 MHz Uddevalla 104,2 MHz Trollhättan 106,9 MHz Alingsås 104,5 MHz Borås 105,5 MHz
SloganDen perfekta mixen
Följaktligen, kan man lyssna på rix fm i efterhand? Det bästa från Roger, Laila och RIX MorronZoo. Lyssna på showen i efterhand. Du får också klipp från morgonen.

Vilken frekvens har Vinyl 107?

2008 breddades formatet till att även inbegripa 80-talsmusik. Stationen bytte i höstas Stockholms-frekvens till 107,5 MHz.

By Wiedmann Farthing

Similar articles

Hur skickar man brev till tomten? :: När börjar julmusiken på radio 2021?
Användbara länkar