Hem > V > Varför Köpa Iphone 13?

Varför köpa iPhone 13?

iPhone 13 Pro är en av de bästa mobiltelefonerna 2021, men den erbjuder inte tillräckligt för att rättfärdiga en uppgradering från en iPhone 12 Pro. Batterikapaciteten är bland det bästa vi har sett i Apples Pro-serie och du får dessutom prestanda i toppklasen, ett utmärkt kamerapaket och en silkeslen 120 Hz-skärm.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Vad kostar iPhone 13?

Lägsta pris på Apple iPhone 13 128GB är 9 129 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 48 jämförda butiker. För vissa kan det vara svårt att välja mellan den här modellen och dess "Pro"-syskon. Vad är skillnaden på iPhone 11 och iPhone 12? Apple påstås också ha valt nya storlekar på skärmarna. Den billigaste modellen påstås få en 5,4 tum stor skärm, vilket med den heltäckande skärmen innebär en riktigt smidig storlek, bara något större än gamla Iphone 5-designen. Två andra modeller ska ha 6,1 tum stor skärm, och Pro Max-modellen får 6,7-tumsskärm.

Är det värt att köpa iPhone 12?

Den extra hårdvaran i form av en LiDAR-sensor och 2x zoom är de bästa anledningarna att lägga ut de extra pengarna. Om just de bitarna inte är så viktiga för dig så är Iphone 12 sannolikt ett bättre köp: Men om du vill ha de sakerna och lite annat extra, så kan det här vara vad du letar efter. Och därefter, Är iphone 11 en bra telefon? Om du värdesätter en kraftfull processor, långvarigt batteri och högkvalitativa kameror med massor av ytterligare funktioner som nattläge och porträttläge, kan iPhone 11 bara vara smarttelefonen för dig. Med massor av färgalternativ och en 6,1-tums Liquid Retina HD-skärm kommer iPhone 11 inte att göra dig besviken.

Related

Vilket format har Iphone bilder?

Om du har fått ett foto från någon som har en ny telefon har du kanske märkt att det inte är i standardformat. Heic är ett modernare format som Apple använder.

Är det samma skal till iPhone 13 och 13 Pro?

Notera att skalen för iPhone 13 och 13 Pro inte är samma produkter. Detta är på grund av skillnader i deras design, såsom kamerans storlek. Skärmskydden för iPhone 13 och 13 Pro är dock identiska. Är iPhone 13 Pro värd? Om du vill ha mer prestanda och förbättrad bildbehandling är iPhone 13 Pro vad du bör titta på. Med det mest avancerade kamerasystemet på marknaden är Apples iPhone 13 Pro den perfekta telefonen för användare som kräver det absolut bästa av sina telefoner.

På motsvarande sätt, vad är skillnaden mellan iphone 13 pro max och iphone 13 pro?

Jämför iPhone 13 Pro vs iPhone 13 Pro Max

iPhone 13 Pro har samma storlek som iPhone 13 på 6,1 tum men är något tyngre på 203 gram. Störst och tyngst är iPhone 13 Pro Max med en 6,7-tums heltäckande OLED-skärm och väger in på 238 gram.
Följaktligen, Är iphone 13 lika stor som iphone 11? IPhone 11 och XR är identiska när det gäller fotavtryck och vikt, och båda något större och tyngre än iPhone 13 och iPhone 12.

Med detta i åtanke, vad kostar iphone 13 utan abonnemang?

Välj kapacitet.

  • 128 GB ² Från 8 595 kr.
  • 256 GB ² Från 9 895 kr.
  • 512 GB ² Från 12 595 kr.

By Huxham Wraggs

Similar articles

Var köper man böcker billigast? :: Vem visar Milan Juventus?
Användbara länkar