Hem > V > Vad Kostar Apple Service?

Vad kostar Apple service?

AppleCare+ täcker såväl utbyte som reparationsservice av din iPhone, vilket omfattar upp till två fall av oavsiktlig skada varje 12-månadersperiod. För varje fall tillkommer en självrisk på 249 kr för skador på skärm eller baksida i glas och 849 kr för andra typer av oavsiktliga skador.

Läs mer

Related

Hur sätter man på text på Apple tv?

Under Hörsel väljer du undertexter och textning på din Apple TV, iPad, iPod touch eller streamingenhet. Om du vill aktivera den väljer du Slutna textningar. Du kan ändra stil och alternativ för undertexterna.

Hur mycket kostar det att ringa Apple?

Apples kostnadsfria support– den officiella Apple-supporten. Var kan jag få hjälp med min iPhone? Använd appen Apple Support för att hitta svar på frågor om dina produkter, prata med en expert eller boka en reparation.

Vilka levererar åt Apple?

Beroende på vikten och värdet på din beställning kommer Apple att välja lämplig leveransmetod med antingen post eller transportör. Leveransmetoden för din beställning anges i beställningsbekräftelsen som du får via e-post. Hur tar man reda på hur gammal en iPhone är? - Gå till mobilens inställningar, vidare till Allmänt och därefter till ”Om”. Bläddra ner till Modell och klicka en gång på det modellnummer som står där.

Related

Hur mycket kostar 3D Printing?

En 3D-skrivare för entusiaster kostar mellan 15 000 och 35 000 kr, en 3D-skrivare för professionella skapare kostar mellan 35 000 och 60 000 kr och en 3D-skrivare för industriellt bruk kostar mellan 200 000 och 1 000 kr.

Med hänsyn till detta, vad täcker garantin på iphone?

Din produktgaranti

Apples begränsade garanti gäller din iPhone och Apple-märkta tillbehör och omfattar tillverkningsproblem under ett år från det datum då du köpte produkten. Apples begränsade garanti gäller utöver dina rättigheter enligt konsumentköplagen.
Är Apple Care gratis? De flesta Apple-enheter har en begränsad garanti och rätt till upp till 90 dagars kostnadsfri support. Om du har en berättigad enhet kan du köpa ett AppleCare+-abonnemang eller en AppleCare Protection Plan för att få ytterligare rätt till service.

På motsvarande sätt, hur långt efter kan man köpa till apple care?

Garantin på Apples produkter gäller i ett år. Har du köpt till AppleCare så kan din garanti vara max tre år. Dessutom, hur chattar man med apple? ApplechattApples

Ring för support om hjälpmedel

  1. USA: 1-877-204-3930.
  2. Storbritannien: 0800 048 0754.
  3. Australien: (61) 1-300-365-083.

På motsvarande sätt, hur byter man app store land?

land

Viktigt!

  1. Öppna Google Play Butik-appen .
  2. Tryck på profilikonen uppe till höger.
  3. Tryck på Inställningar Allmänt Kontoinställningar. Land och profiler.
  4. Om du vill byta land trycker du på det land du vill ändra till.

By Baptiste Higbie

Similar articles

Hur mycket kostar det att byta batteri på en Samsung? :: Kan man strömma från iPhone till Macbook?
Användbara länkar