Hem > H > Hur Stavas Kamera?

Hur stavas kamera?

"kamera" på engelska

kamera {utr.} bländare på kamera {utr.}

Läs mer

Related

Hur stavas auktoriserad?

Vad används ordet "auktoriserad" för? Ordet authorized används ofta i mitten av en mening och uttalas precis som det låter. Det kan användas i mer formella sammanhang.

Vad betyder kamera?

Ordet "kamera" kommer från latinets camera obscura vilket betyder "mörkt rum". En kamera består av en ljustät kammare i vilken det i ena änden sitter ett objektiv eller motsvarande och i den andra något ljuskänsligt material. Vad betyder vidröra? vidröra i ordbok från 1870

Betydelse: Komma lindrigt vid något föremål med kroppen eller någon kroppsdel.

Därefter, vad är en sökare på en kamera?

En sökare används vid fotografering för att komponera bilden. I sin enklaste form består den av en siktpunkt plus en ram. Siktpunkten kan till exempel utgöras av ett hål i en plåt eller ett okular med en glasskiva eller lins. Ramen kan vara öppen, inbyggd eller uppfällbar. Hur stavas kamera på engelska? film camera {substantiv}

filmkamera {utr.}

Related

Vilken babyvakt med kamera är bäst?

Neonate är den bästa babymonitor vi hittills har testat. Du kommer att kunna se ditt barn skarpare i mörkret tack vare de åtta lamporna. Du kan zooma in på ditt barn för att se om det rör sig eller inte.

Vad heter kamera på engelska?

Huvudsakliga översättningar
SvenskaEngelska
kameraobjektivcamera lens
Följaktligen, vem var uppfinnaren kamera? Kamera/Uppfinnare

Hur kom man på kameran?

Den första allmänt kända fotografiska metoden presenterades i augusti 1839 av fransmannen Louis Jacques Mandé Daguerre (1787–1851) i Paris. Metoden hade han tagit fram tillsammans bortgångne kompanjonen Joseph Nicéphore Niépce som Daguerre hade samarbetat med sedan 1829. Han tog världen med överraskning. Följaktligen, när kom den första videokameran? De allra första videokamerorna kom redan på 1920-talet och saknade lagringsutrymme. Sensorn bestod av en enda fotocell, med en roterande skiva som användes för att projicera bilden.

Därmed, vad är en anmodan?

Betydelse: Höfligt och vänligt till en person framställa begäran, att han måtte göra något, det man önskar.

By Hicks

Similar articles

Hur fungerar en gammal kamera? :: Vilka material består en kamera av?
Användbara länkar