Hem > H > Hur Aktivera En Inaktiverad Iphone?

Hur aktivera en inaktiverad iPhone?

Gör så här:

  1. Se till att du har den senaste versionen av macOS eller den senaste versionen av iTunes.
  2. Kontrollera att datorn har en internetuppkoppling.
  3. Anslut iPhone till datorn med kabeln som medföljde iPhone. Leta rätt på din enhet på datorn.
  4. Vänta medan din dator upptäcker och aktiverar iPhone-enheten:

Läs mer

Related

Vilket format har Iphone bilder?

Om du har fått ett foto från någon som har en ny telefon har du kanske märkt att det inte är i standardformat. Heic är ett modernare format som Apple använder.

Vad kan man göra när man iPhone inaktiverad?

Om du har Iphone 7: Håll volym ned och sidoknappen intryckta samtidigt. Om du har Iphone 6S eller tidigare: Håll hemknappen och sidoknappen/toppknappen intryckta samtidigt. Fortsätt tills Itunes visar en dialogruta om att återskapa eller uppdatera. Välj Återskapa och gå vidare. Och därefter, vad menas med autentisering krävs? Med autentisering menas att en uppgift i stil med ett lösenord måste anges på enheten för att köpet ska genomföras. Du kan ändra eller återställa lösenordet för Google-kontot om det behövs.

Var hittar jag Kodskaparen?

För att aktivera tvåstegsverifiering på Facebook loggar du in på ditt konto och går till säkerhet. Där hittar du Two-Factor Authentication, klicka där. Här kan du välja vilken typ av tvåstegsverifiering du vill använda, där vi rekommenderar SMS eller via kodskapare-appen då det är enkelt. Var hittar man tvåfaktorsautentisering? Google har olika typer av tvåfaktorsautentisering. Utöver traditionella lösenord kan användare ange en engångskod som de får via sms eller röstsamtal eller som de genererar med appen Google Authenticator, som körs på Android och på Apples mobila operativsystem iOS.

Related

Kan inte ladda iPhone i bilen?

Det finns en laddningsport på undersidan av enheten. Om du har en iPod touch startar du om den. Du kan prova en annan kabel. Kontrollera att du har den senaste versionen av operativsystemet.

Man kan också fråga kan man ha två apple id på en iphone?

* Man kan ha flera Apple-ID, men då får man logga ut ur App Store som den ena Apple-ID:n och sedan in igen som den andre och det är helt enkelt klyddigt rent handgreppsmässigt. Därefter, kan man ha samma apple id på två iphone? Mer om kopplade enheter

Du kan ha tio enheter (som mest fem datorer) kopplade till ditt Apple-ID för köp på samma gång. När du försöker koppla en annan enhet som tidigare var kopplad kan följande meddelande visas: Den här enheten är kopplad till ett annat Apple-ID.

På motsvarande sätt, Är icloud och apple id samma sak?

Icloud är Apples molntjänst, som du loggar in på med ett Apple ID, men de båda är inte samma sak. Du kan använda samma Apple ID till Itunes Store och App Store, men du måste inte. Dessutom, vad är kopplat till apple id? När du har loggat in på en enhet med ditt Apple-ID visas den enheten i listan. Här måste du logga in: För iOS eller iPadOS loggar du in på iCloud, iMessage, FaceTime, iTunes Store, App Store eller Game Center på enheten. Du kan även se din parkopplade Apple Watch.

Hur Fabriksåterställa iPhone?

Så här återställer du din iPhone, iPad eller iPod touch till fabriksinställningar

  1. Tryck på Inställningar > Allmänt > Överför eller nollställ [enhet] Tryck sedan på Radera allt innehåll och inst.
  2. Om du uppmanas till det anger du lösenkoden eller lösenordet till Apple-ID.
  3. Vänta på att enheten raderas.

By Frolick Marolt

Similar articles

Varför kommer jag inte in på datorn? :: Kan inte logga in med Apple-ID på ny iPhone?
Användbara länkar