Hem > K > Kan Man Ha Swish På 2 Mobiler?

Kan man ha Swish på 2 mobiler?

Använder du flera enheter kommer appen trigga en aktivering varje gång du byter enhet. Vill man använda flera enheter än en, och slippa aktivera om appen vid varje byte av enhet, krävs det att man har två olika nummer anslutna till Swish att aktivera i appen för respektive enhet, samt Mobilt BankID i respektive enhet.

Läs mer

Related

Varför funkar inte Face ID på Swish?

Kontrollera att du är den enda som använder enheten. Tillåt fingeravtryck på enheten. Om du ändrar PIN-koden på telefonen kommer fingeravtryck inte att fungera med BankID-appen.

Och därefter, hur många nummer kan man koppla till swish?

Du kan bara ha ett mobilnummer per konto och du kan bara ha ett Swish-avtal i Nordea. Du kan vara anmäld i någon av de andra Swish-bankerna också men då måste du ansluta ett annat mobilnummer än det som du har anslutit i Nordea. För Swish gäller max tre antal anslutna mobilnummer per personnummer. Man kan också fråga hur flyttar man swish till en annan mobil? Om du har kvar samma mobilnummer behöver du bara ladda ner och aktivera Swish-appen i din nya mobil. Har du bytt telefonnummer behöver du först avsluta Swish på Mina sidor och sedan ansluta dig igen till tjänsten med det nya mobilnumret och aktivera Swish-appen på nytt.

Man kan också fråga hur vet man om en person har swish?

Du vet att pengarna har nått mottagaren när du ser bekräftelsen i appen, vilket är samtidigt som mottagaren får en notis om det i sin app. Du hittar dessutom alltid genomförda betalningar under “Historik” och på ditt bankkonto. Kan man swisha från olika konton? Ja, förutsatt att du har olika mobilnummer kopplade till de olika bankkontona. Ditt mobilnummer kan nämligen bara kopplas till ett bankkonto.

Related

Vilka mobiler funkar AirPods till?

Airpods och andra hörlurar, som också har Apples speciella W1-chip, kan enkelt anslutas till en Apple-produkt, men eftersom de har bluetooth fungerar de också tillsammans med en vanlig Android-telefon.

Dessutom, hur många bankid kan man ha på en mobil?

Hur många Mobilt BankID kan jag ha? Du kan ha upp till tre stycken Mobilt BankID, till exempel i mobiltelefonen på jobbet, i din privata mobiltelefon och i surfplattan. Med hänsyn till detta, kan man fejka swish? En bedragare swishar pengar till en privatperson och meddelar sedan att de swishat fel och ber personen att swisha tillbaka till ett annat nummer. Helt utan att du vet om det kan du ha utsatts för att vara penningtvättsmålvakt.

Måste aktivera Swish varje gång?

Om det återkommande står att du måste aktivera Swish-appen, kan detta bero på att du använder samma Swish-konto till fler enheter än en. Vår senaste säkerhetsåtgärd kräver att du har ditt mobila BankID och Swish-appen på samma enhet för att det ska fungera. Med hänsyn till detta, hur swishar man större belopp? Så här gör du i appen

  1. Logga in i appen.
  2. Gå till Inställningar och välj Hantera tjänster.
  3. Välj Swish. Där kan du välja den beloppsgräns du vill kunna skicka per vecka samt om du vill ha en tillfällig beloppsgräns på upp till 150 000 kr som är giltig i en dag.

Hur får man Swish på ny telefon?

Har du ett nytt mobilnummer behöver du först logga in i internetbanken och ansluta ditt nya nummer till Swish. Kom ihåg att du behöver ha ett nytt Mobilt BankID på din nya telefon innan du kan swisha som vanligt.

By Tratner

Similar articles

Kan man flytta BankID till ny mobil? :: Måste man ha Facebook för att ha Instagram?
Användbara länkar