Hem > H > Hur Gör Man En Ram Runt En Bild I Word?

Hur gör man en ram runt en bild i Word?

Word för Office 365 - Lägg till en ram runt en bild

  1. Klicka på bilden i ditt dokument.
  2. Välj Bildformat och klicka sedan på Bildram.
  3. Klicka på den ramfärg du vill ha runt din bild.

Läs mer

Related

Hur ändrar man en bild till pdf?

Klicka på knappen Välj en fil ovanför eller dra och släpp filer i dropzonen för att konvertera bildfiler till PDF. Du kan välja att konvertera bildfilen till ett PDF-format. Acrobat konverterar filen från bild till PDF. Du kan antingen dela den konverterade PDF-filen eller ladda ner den.

Man kan också fråga hur tar man bort linjer i word?

Ta bort linjer eller kopplingar

Klicka på den linje, koppling eller figur du vill ta bort och tryck sedan på Delete. Tips: Om du vill ta bort flera linjer eller kopplingar markerar du den första linjen, håller ned Ctrl medan du markerar de andra linjerna och trycker sedan på Delete.
Hur man gör en innehållsförteckning i Word? Välj fliken "Referenser", klicka på "Innehållsförteckning" och välj sedan vilken "Automatisk innehållsförteckning" du vill använda. Nu är innehållsförteckningen klar! Om du senare gör förändringar i dokumentet, klicka någonstans i innehållsförteckningen.

Hur lägger man till en rad i Excel?

Lägga till en rad, kolumn eller cell

Välj en rad, kolumn eller cell. Högerklicka på raden, kolumnen eller cellen. På menyn som visas väljer du Infoga 1 till vänster, höger, över eller under.
Och därefter, hur gör man en ram i google docs? Välj Infoga- Teckning

Välj att infoga Textruta. Skriv din text och formatera den som du vill ha texten. Du kan även lägga på färg och ram. Spara teckningen, så lägger sig bilden i ditt dokument.

Related

Finns det gratis Word program?

Du kan använda gratisalternativet för att undvika att betala för Microsoft Office. Funktionerna i Microsoft Office och LibreOffice är desamma. Båda programmen erbjuder svensk stavning.

Därmed, hur lägger man in innehållsförteckning?

Lägga till, ändra eller ta bort en innehållsförteckning

  1. Öppna ett dokument i Google Dokument på datorn.
  2. Klicka där du vill ha innehållsförteckningen.
  3. Klicka på Infoga. Innehållsförteckning.
  4. Välj hur du vill att innehållsförteckningen ska se ut.
På motsvarande sätt, var ska sidnumreringen börja? I mer formella texter, till exempel uppsatser, är det vanligt att sidnumreringen inleds på den sida där brödtexten börjar, till exempel en inledning eller bakgrund.

Därefter, varför fungerar inte innehållsförteckningen?

Det är bara dokumentmallens rubriker som överförs till innehållsförteckningen. Det kan inträffa att Word "missar" en rubrik. Innehållsförteckningen kan dock redigeras manuellt. Om en rubrik saknas, kopiera en annan rubrik av samma nivå, klistra in den på rätt plats och ändra texten och sidnumret. Varför kan jag inte infoga rader i Excel? Markera en cell i raden och gå sedan till Start > infoga > infoga kalkylbladsrader eller Ta bort kalkylbladsrader. Eller högerklicka på den markerade raden och välj sedan Infoga eller Ta bort.

Med detta i åtanke, hur flyttar man kolumner i excel?

Flytta eller kopiera rader eller kolumner

Dra raderna eller kolumnerna till en annan plats. Håll ned ALTERNATIV och dra raderna eller kolumnerna till en annan plats. Håll ned SKIFT och dra raden eller kolumnen mellan befintliga rader eller kolumner. Excel frigör utrymme för den nya raden eller kolumnen.

By Per Miyares

Similar articles

Hur gör man en heldragen linje i Word? :: Varför hittar jag inga kanaler?
Användbara länkar