Hem > V > Vem Spele?

Vem Spele?

Vem Där? - ett roligt sällskapsspel med hemliga figurer. Gissa vem den mystiska personen är med listiga ja- och nej-frågor. Det gäller att gissa rätt annars förlorar man spelet.

Läs mer

Därmed, vem är där?

Vem där? är ett enkelt spel där man ska använda uteslutningsmetoden för att klura ut vem din motståndare är. Detta görs genom att man turas om att ställa frågor och med hjälp av svaren utesluta fler och fler personer. Spelet finns i några olika versioner, men dom fungerar alla på samma sätt. Vem där spel nya kort? Bara att skriva ut och köra igång ett spelmaraton! Bäst av allt? Det finns inte bara i Vänner-upplaga! De nya Vem där?-spelen finns som Gilmore Girls, Game of Thrones, The Office, Seinfeld, Riverdale, New Girl, Grey's Antomy, One Tree Hill och flera andra populära serier!

Med detta i åtanke, vem där spel köpa?

För dyrt?

  • Mathem. Familjespel Vem Där? Hasbro. 249 kr.
  • eStore. Guess Who? - Sällskapsspel.
  • Amazon.se. guess who. 279 kr.
  • Avea. VEM DÄR? 299 kr.
  • Simbadusa. Vem där / Guess Who. 299 kr.
  • Paddington's Leksaker. Hasbro Vem Där? 299 kr.
  • Lindh´s Kontorsmaterial. Spel Vem där. 321 kr.
  • Electronordic. Hasbro Guess Who? Board game Utbildnings-
Vem där spel karaktärer? Bli först med att gissa vilken din motspelares hemliga figur är och vinn! Ställ ja/nej-frågor som t ex "Har din figur en hatt på sig?", "Har din figur blåa ögon" för att utesluta karaktärer fram till bara en återstår. Det här Vem där?-spelet har det klassiska spelbrädet, utformat efter originalet.

Och därefter, vem där spel egna bilder?

Memoryspel med egna bilder. Du kommer säkert ihåg spelet från när du var liten, när du satt tillsammans med kompisarna eller mamma och pappa och vände den ena brickan efter den andra i hopp om att få flest par – och vem har inte beundrat de fina, färgstrålande brickorna med bilder på kattungar eller gula rapsmarker? Och en annan fråga, vem där bästa frågorna? Spelarna turas om att högt undra saker som: ”Har din karaktär stor näsa?” ”Har din karaktär rött hår?” ”Är din karaktär glad?” Utifrån svaren på dessa frågor – som alltså bara kan vara ja eller nej – kan man sortera bort vissa ansikten från spelplanen.

Vem där spel Pricerunner?

Vem där sällskapsspel

  • Hasbro Vem Där? 4,0. Från 6 år, Spelare: 2, Gissning. 184 kr. 56 butiker.
  • Hasbro Vem Där Extra. Från 6 år, Spelare: 2, Gissning. 341 kr. 2 butiker.
  • Guess Who?: Card Game. Från 5 år, Spelare: 2 Mysterium, Gissning. 69 kr. 17 butiker. Trendande.
  • Hasbro Guess Who? Grab and Go Game. Från 6 år, Gissning. 84 kr.
Vem där jollyroom? Vem där? är ett roligt kortspel från Hasbro. Utmana vänner och familj med ett roligt kortspel! I den här versionen av det populära spelet Guess Who används en kortlek för att ta reda på vilken karaktär som finns på motståndarens kort.

Vem där gamla?

2. Vem där? Enkelt och roligt spel som man spelar två mot varandra och ska försöka gissa vilken figur motspelaren har valt genom olika frågor om utseendet. Ett av de första spelen för de mindre barnen på 90-talet och spelades ofta mot en förälder.

By Glogau Facen

Vilken är den mest populära Julfilmen? :: Vad kostar ett begagnat flipperspel?
Användbara länkar