Hem > V > Vilka Telefoner Klarar Bankid?

Vilka telefoner klarar BankID?

På vilka mobiltelefoner fungerar Mobilt BankID? Mobilt BankID stöder mobiltelefoner och surfplattor baserade på Android, Apples iOS (iPod Touch, iPhone och iPad) och Windows 10 mobile.

Läs mer

Related

Vilka lampor ska lysa på routern Telia?

Alla tjänster är igång. Routern är på väg att starta. Strömmen är på men vissa tjänster fungerar inte, t.ex. inte kontakt med station, inte internet, inte bredbandstelefoni. Den röda lampan betyder inte att routern är trasig.

Kan man ha Mobilt BankID på surfplatta?

Kan jag använda Mobilt BankID på flera mobiltelefoner eller surfplattor? Ja, ditt BankID är knutet till BankID säkerhetsapp i din mobiltelefon eller surfplatta. Om du har flera mobiltelefoner och/eller surfplattor kan du ha ett BankID kopplat till varje sådan enhet. På motsvarande sätt, kan man ha bankid på nokia 3310? Glöm det. Nya Nokia 3310 drivs av egenbyggda Series 30, saknar appbutik och möjligheten att köra externa applikationer. Vi snackar "dumbphone" i allra högsta grad, med andra ord, så du som inkorporerar saker som mobilt bankid i begreppet "reservtelefon" gör du bäst i att titta någon annanstans.

Därmed, kan man swisha med en doro telefon?

För att använda Swish behöver du Mobilt BankID och Swish-appen i din smartphone. Mottagaren behöver också ha Swish-appen på sin mobil för att kunna ta emot pengarna. Swish kopplas till ditt bankkonto och du måste både logga in och godkänna varje transaktion med ditt Mobila BankID. Följaktligen, hur klarar man sig utan bankid? Sen kan jag rekommendera att alltid, så fort man vill nå en myndighet, ringa upp exakt när de öppnar, då brukar inte väntan bli extremt lång. I många fall kan de även ringa upp. Min erfarenhet är att saker löser sig, om man bara tänker till lite och inte ger sig.

Related

Vilka TV kanaler sänder i 4K?

Det finns cirka 80 kanaler runt om i världen som sänder i 4K och VoD-tjänster som Amazon Prime, Vudu och Rakuten erbjuder också ett stort utbud av innehåll som filmer och tv-serier i 4K. Om du har en 4K-spelare kan du köpa och njuta av 4K-skivor.

Folk frågar också Är mobilt bankid kopplat till telefonnummer?

Kan jag använda Mobilt BankID på flera mobiltelefoner eller surfplattor? Ja, ditt BankID är knutet till BankID säkerhetsapp i din mobiltelefon eller surfplatta. Om du har flera mobiltelefoner och/eller surfplattor kan du ha ett BankID kopplat till varje sådan enhet. Dessutom, kan två personer ha bankid på samma mobil? Det går att ha upp till 8 st Mobilt BankID per enhet men bara ett Mobilt BankID per person. Exempelvis kan en hel familj ”dela” på t ex en Ipad. När du ska använda en enhet som har flera Mobilt BankID installerat behöver du ändra så att rätt Mobilt BankID används vilket kännetecknas av ditt personnummer.

Och därefter, kan man ha någon annans bankid?

Nej. BankID är en personlig id-handling som inte får användas av någon annan person, med eller utan framtidsfullmakt. Och därefter, kan man ha både bankid och mobilt bankid? Ditt BankID sparas i appen på din mobil eller surfplatta, men du kan även använda det för att logga in i Internetbanken eller på andra webbplatser där du behöver identifiera dig. Hur många Mobila BankID kan jag ha? Hos Nordea kan du ha tre Mobila BankID på tre olika enheter.

Dessutom, vilken android krävs för bankid?

Android 6* och högre på mobiltelefoner och surfplattor med Google Play Services eller Huawei Mobile Services.

By Marston

Similar articles

Vad är det för skillnad på BankID och mobilt BankID? :: När kom DORO 8080?
Användbara länkar