Hem > N > När Kommer Homepod På Svenska?

När kommer HomePod på svenska?

Men när jätten lanserade sina första smarta högtalare för hemmabruk 2018 exkluderades en lång rad marknader – däribland Sverige. Apple Homepod mini testas av svenskar just nu. Enligt sajten Macradion ska dock Apple nu vara på väg med en Homepod med Siri på svenska, redo för marknaden under 2022.

Läs mer

Related

Vad kommer ordet meme ifrån?

Det engelska ordet meme (IPA: /mim/) bildades av Dawkins som en förkortning av mimeme.

Med detta i åtanke, hur fungerar apple homepod?

Genom att placera två HomePod mini-högtalare i samma rum kan man skapa ett stereopar med stor ljudbredd och fylligt ljud. Användarna kan spela upp, pausa, gå till nästa låt, ändra volymen eller prata med Siri med en Touch-yta uppe på HomePod mini. När kommer Apple HomePod Mini till Sverige? Enheter ska hålla på att testas, men tydligt inte helt problemfritt. 2022 verkar vara året då Apple Homepod Mini kommer att lanseras i Sverige och med stöd för svenska språket.

Dessutom, varför säljs inte homepod mini i sverige?

Alix. Jag har för mig att det beror på att språkstödet för svenska inte är heltäckande för full funktionalitet. Var köper man HomePod mini? Apple HomePod Mini WiFi Bluetooth Högtalare

  • Lcdkungen.se. HomePods Mini - Svart.
  • CyberPhoto. Apple HomePod Mini - Rymdgrå
  • Scandinavian Photo. Apple HomePod mini Space Grey.
  • Proshop. Apple HomePod mini - White.
  • CDON. Apple HomePod Mini - Vit.
  • soldfy.se. Apple HomePod Mini - Vit.
  • Fyndiq.
  • Telefonshoppen.se.

Related

Varifrån kommer tecknet?

I prisangivelser har den allvarliga accenten i en stiliserad skrivstil dragits ut till en ring. Tecknet tros ha uppstått i franskan på 1700-talet och sedan spridits till engelskan.

Finns HomePod i Sverige?

HomePod mini med Siri på svenska är på gång. Detta kan vi avslöja efter att Homepod mini har börjat testats på bred front inom landets gränser och på vårt lokala språk. HomePod mini har ännu inte officiellt lanserats i Sverige men någon gång under 2022 kommer detta förmodligen bli verklighet. Hur fungerar HomePod mini? En Apple-designad vågledare styr ljudets flöde ner och ut från botten av högtalaren för en fängslande ljudupplevelse i 360 grader. Den här designen behåller inte bara fylligheten och klarheten, utan gör det enkelt att ställa HomePod mini var som helst i ett rum och uppleva makalöst ljud från alla vinklar.

Hur fungerar smart högtalare?

En smart högtalare är en högtalare med inbyggd röstassistent och kan med hjälp av ett ”aktiveringsord” och muntliga instruktioner svara på frågor, styra uppspelning av musik eller kontrollera uppkopplade enheter i hemmet som t. ex. smarta glödlampor. Följaktligen, varför smart högtalare? Smarta högtalare skiljer sig från vanliga bluetooth-högtalare genom att de har en inbyggd röstassistent, samt en mikrofon som gör att du kan ge kommandon till den. Precis som när du använder Google Assistant eller Siri i mobilen, fast du slipper leta rätt på telefonen.

Och därefter, vilken smart högtalare är bäst?

Bästa smarta högtalare - topplistan just nu

  1. Sonos One. Smarta högtalaren med bäst ljud just nu.
  2. Amazon Echo (2020) En helt ny design på Amazons smarta högtalare.
  3. Apple HomePod mini. Den bästa smarta högtalaren för Siri.
  4. Amazon Echo Studio.
  5. Google Nest Audio.
  6. Google Nest Hub Max.
  7. Bose Home Speaker 500.
  8. Amazon Echo Dot (2020)

By Arleyne

Similar articles

När kommer AirPods 3 Pro? :: Hur sparar jag bilder på extern hårddisk?
Användbara länkar