Hem > H > Hur Många Kan Vara Inloggade På Viaplay Samtidigt?

Hur många kan vara inloggade på Viaplay samtidigt?

Du kan streama innehåll på maximalt två (2) registrerade enheter samtidigt. Du som erlagt betalning för att få tillgång till en livesändning av ett evenemang, såsom pay per view, kan däremot enbart streama detta innehåll på en (1) registrerad enhet åt gången.

Läs mer

Related

Hur många ord är det på en A4?

En vanlig A4-blankett rymmer cirka 500 ord. Det finns 4 500 tecken.

Och en annan fråga, vad har hänt med viaplay?

Prova en annan enhet eller webbläsare

Du kan prova att titta på Viaplay på en annan enhet som vi stödjer. Du kan se en samtliga enheter som vi har stöd för här. Om du tittar på en PC/Mac-dator kan du också prova att byta till en annan webbläsare.
Hur avbryter man Viaplay? För att avsluta ditt paket, behöver du gå in på Mitt konto > Hantera paket. Under hantera paket ser du alla våra paket och en avsluta knapp vid det paket du har aktivt just nu. För att säga upp abonnemanget, klicka på Säg upp paketet och följ stegen i processen.

Följaktligen, har viaplay problem?

Pröva att starta om webbläsaren eller ladda ner en alternativ webbläsare. Viaplay rekommenderar senaste versionen av Internet Explorer, Google Chrome, Safari eller Mozilla Firefox för bästa upplevelse. Om du använder ett lokalt nätverk kan det vara problem med ditt hemnätverk. Hur får man kontakt med Viasat? Viasats kundtjänst telefonnummer: 0771-52-20-00. Lördag-söndag: 10: 00-19: 00.

Related

Hur många kalorier bränner man på 14000 steg?

En person kan förbränna upp till 500 kalorier genom att gå 10 000 steg. Om du går 10 000 steg om dagen förbränner du 3 500 kalorier i veckan. Du måste se till att du förbränner fler kalorier än du förbrukar för att få en hållbar viktminskning.

Varför kostar vissa filmer på Viaplay?

Du behöver inte ett abonnemang för att kunna hyra eller köpa en film och betalningen för filmen debiteras direkt på den betalningsmetod som du lagt till på kontot. Hur många användare kan man vara på Netflix? Ditt konto kan ha upp till fem enskilda profiler, och du kan ställa in en åldersgräns för var och en av dem. Varje profil har egna unika rekommendationer baserade på profilens åldersgräns och smakpreferenser.

Dessutom, vilka paket har viaplay?

På Viaplay har vi två olika månadsabonnemang att välja mellan:

  • Viaplay Film & Serier – film & serier 129:-/mån (2 veckor kostnadsfritt för nya kunder)
  • Viaplay Medium – film, serier och massor av sport 329:-/mån.
  • Viaplay Total – film, serier & all sport 449:-/mån.
Dessutom, varför hackar bilden på viaplay? Buffringsproblem är allt som oftast nätverksrelaterade och därför är det bra att säkerställa att nätverket fungerar som det ska. Vi på Viaplay använder oss av Adaptive Streaming vilket innebär att om internetuppkopplingen eller -hastigheten är instabil kommer kvaliteten på strömmen justeras automatiskt.

Följaktligen, kan man säga upp viaplay efter en månad?

Du betalar inget för dina två frimånader, men kommer att behöva registrera ett betalsätt. Abonnemanget övergår automatiskt över i ett tillsvidareabonnemang för 129 kr/månad när frimånaderna är över. Du kan avsluta när du vill.

By Burty

Similar articles

Hur ändrar man namn på meddelande? :: Kan man radera sin snap?
Användbara länkar