Hem > H > Har Tele2 Kontantkort?

Har Tele2 kontantkort?

Nej, Tele2 erbjuder inte längre kontantkort till sitt mobila bredband utan nu är det endast abonnemang som gäller.

Läs mer

Related

Vart kan man köpa kontantkort till 3?

Det är inte möjligt att beställa förbetalda kort efter den 1 september 2021. Du kan inte ladda ditt befintliga kort efter den 31 december 2021. Detta gäller både mobilkort och bredbandskort.

Därefter, var finns comviq kontantkort?

Skaffa ett mobilabonnemang, beställ ett kontantkort (och fyll på det såklart), köp en mobil och mycket mer. Självklart kan du även besöka någon av våra 19 000 återförsäljare, som Pressbyrån, 7-Eleven, ICA, Coop, Netto, Circle K, OKQ8, Teknikmagasinet och ATG. Vilket är det bästa kontantkortet? Bästa kontantkortet med mycket surf

Comviqs kontantkort Fastpris 100 GB surf kan passa dig som vill ha mycket surf på ditt kontantkort, och med tanke på vad du får på köpet så är det faktiskt ett riktigt prisvärt alternativ. En stor fördel är att Comviq använder Tele2:s mobilnät som är ett av landets starkaste.

Hur laddar man Tele2 kontantkort?

Ladda ett kontantkort

  1. Klicka på comviq.se/tanka.
  2. Skriv in det nummer du vill tanka.
  3. Välj vad du vill tanka och för hur mycket.
  4. Välj om du vill betala via kontokort eller Swish. Ange dina uppgifter och gå vidare.
  5. Du får ett SMS som bekräftar att tankningen är genomförd.
På motsvarande sätt, var kan jag köpa kontantkort? Här nedan hittar du återförsäljare av kontantkort som finns i hela Sverige.
  • Pressbyrån. Hos Pressbyrån kan du köpa kontantkort från många stora mobiloperatörer såsom Comviq, Telia, Telenor, Tre och Lyca.
  • Ica. Du kan köpa kontantkort från de flesta mobiloperatörer i många av ICAs butiker.
  • OKQ8.
  • Clas Ohlson.
  • 7-eleven.

Related

Vilket kontantkort till barn?

Om ditt barn är under 18 år kan du fortfarande ha ett mobilabonnemang hos Comviq, men du kanske vill överväga ett förbetalt kort. Du kan komma igång snabbt med ett förbetalt kort.

Hur mycket kostar ett kontantkort?

När kontantkortet går ut gäller istället basprislistan. Här kostar samtal 1,99 kronor i minuten plus en startavgift på 69 öre. Sms kostar 1,99 kronor och surf kostar 19 kronor per MB. Om du köper till 1 gigabyte surf hos Tre kostar det 49 kronor och gäller precis som övriga kontantkort i 30 dagar. Var kan man köpa Comviq startpaket? Comviq Kontantkort Startpaket GSM/3G (mini/micro-SIM) - Elgiganten.

Hur får man igång ett kontantkort?

igångkontantkort

Kom igång som ny kontantkortskund

  1. Kolla status på din leverans.
  2. Sätt in ditt SIM-kort i mobilen.
  3. Kom igång med Mitt Konto.
  4. Aktivering av ditt nya SIM-kort.
  5. Tanka utan saldo!
På motsvarande sätt, vem har kontantkort? Välj en operatör med täckning där du bor

Operatörernas kontantkort fungerar bara där deras mobilnät har täckning. Därför är täckningskartan det första du behöver titta på. Är orten där du bor markerad på täckningskartan ska du kunna använda ditt kontantkort där.

Med hänsyn till detta, vilket kontantkort till barn?

Om ditt barn är minderårigt kan du som målsman stå som ägare av ett mobilabonnemang hos Comviq men ett annat alternativ som kan vara värt att kolla på är ett kontantkort. Med ett kontantkort kommer du igång snabbt och får enkelt koll på kostnaderna.

By Tacita Shandy

Similar articles

Hur fungerar kontantkort till mobilen? :: Måste man ha SIM kort i surfplatta?
Användbara länkar