Hem > M > Måste Jag Registrera Mitt Kontantkort?

Måste jag registrera mitt kontantkort?

Måste jag registrera mitt kontantkort? Nej, i skrivande stund måste du inte registrera ditt kontantkort. Regeringen har föreslagit att man från och med den 1 januari 2022 ska vara tvungen att registrera nya kontantkort.

Läs mer

Related

Måste man slå landsnummer till mobil?

Du måste ringa ett internationellt nummer. När du ska ringa utomlands slår du numret före landskoden. Om du vill ringa utomlands slår du landskoden och telefonnumret. Detta gäller både fasta och mobila telefoner.

Kan inte ringa till kontantkort?

Prova att starta om din telefon eller att sätta den i flygplansläge och sedan tillbaka igen. Det gör man för att telefonen ska uppdateras mot nätet. Har du provat SIM-kortet i någon annan telefon och det fungerade då vet du att det är telefonen som är trasig och behöver lagas eller bytas ut. Följaktligen, vad kostar det att ringa med kontantkort? Har du prisplan Telia Kontantkort får du dessa priser i 30 dagar - 1,49 kr/sms/mms,1,29 kr/min + 0,99 kr i öppningsavgift, 10kr/MB max 19kr/dygn. Efter 30 dagar hamnar du på vår Basprislista med 1,99 kr/sms/mms och 2,49 kr/min samt 15 kr i månadsavgift.

Med tanke på detta, varför drar telia 15 kronor på kontantkort?

Telia har dragit avgift på 15 kr av mig för att jag inte har tankat kortet på mer än en månad. Detta är en ny avgift från oktober 2019 som riskerar att drabba alla med Telia kontantkort. För att undvika avgiften måste man alltså fylla på varje månad. Och en annan fråga, kan man köpa kontantkort på coop? Du betalar med ditt bankkort. Tyvärr finns det ingen fysisk Hallon-butik, men du kan istället köpa ditt nya kontantkort hos återförsäljaren Coop. Efter att du har beställt kontantkortet från hemsidan skickas ett simkort hem till dig. Du behöver logga in på Mina sidor för att aktivera simkortet.

Related

Måste man ha tvåstegsverifiering?

Om ditt lösenord och din verifieringskod krävs är ditt konto säkrare. När du loggar in behöver du bara ange lösenordet om du slutar använda detta extra skydd. Det är möjligt att detta gör det lättare för obehöriga att komma åt kontot.

Kan man köpa kontantkort på Elgiganten?

Comviq Kontantkort Startpaket GSM/3G (mini/micro-SIM) - Elgiganten. Och en annan fråga, hur mycket kostar ett kontantkort? När kontantkortet går ut gäller istället basprislistan. Här kostar samtal 1,99 kronor i minuten plus en startavgift på 69 öre. Sms kostar 1,99 kronor och surf kostar 19 kronor per MB. Om du köper till 1 gigabyte surf hos Tre kostar det 49 kronor och gäller precis som övriga kontantkort i 30 dagar.

Med tanke på detta, var kan man få gratis kontantkort?

Vilka operatörer erbjuder gratis kontantkort?

  • Telenor. Hos Telenor kan du beställa ett startpaket med gratis kontantkort utan bindningstid.
  • Hallon. Ditt första kontantkort är även gratis hos Hallon.
  • Comviq. Comviq erbjuder också gratis kontantkort.
  • Telia. Även Telia erbjuder startpaket med gratis kontantkort.
Finns kontantkort kvar? Kontantkort med fri surf kan du bara köpa om du redan har kontantkort hos Comviq eller Halebop, och de räcker bara i enstaka dagar. Tyvärr finns det inga andra kontantkort med fri, eller obegränsad surf i nuläget.

Man kan också fråga hur skaffar man kontantkort?

Hur kommer jag igång med mitt kontantkort? Startpaketet kostar ingenting och du väljer själv om du vill behålla ditt nuvarande nummer eller skaffa ett nytt. Du får hem ett simkort med ditt telefonnummer. För att kortet ska fungera måste du ladda kontantkortet med valfri laddning på telia.se/ladda.

By Aldred

Similar articles

Vad kostar ett 3 kontantkort? :: Hur fungerar Kontanttelefon?
Användbara länkar