Hem > H > Hur Gör Man Med En Avaktiverad Iphone?

Hur gör man med en avaktiverad iPhone?

Om du har Iphone 6S eller tidigare: Håll hemknappen och sidoknappen/toppknappen intryckta samtidigt. Fortsätt tills Itunes visar en dialogruta om att återskapa eller uppdatera. Välj Återskapa och gå vidare. Vänta sedan tills den är klar.

Läs mer

Related

Vilket format har Iphone bilder?

Om du har fått ett foto från någon som har en ny telefon har du kanske märkt att det inte är i standardformat. Heic är ett modernare format som Apple använder.

Vad händer när man Fabriksåterställer en iPhone?

Nollställ alla inställningar: Alla inställningar – inklusive nätverksinställningar, tangentbordsordboken, platsinställningar, integritetsinställningar och Apple Pay-kort – tas bort eller nollställs till de förvalda inställningarna. Inga data och inget medieinnehåll raderas. Folk frågar också kan man återställa iphone utan sim kort? Kan jag nollställa Iphone utan sim-kort? Ja och nej. Du kan alltid nollställa den, men för att aktivera och komma in i en ny eller nollställd Iphone måste du ha ett sim-kort i den. Det behöver dock inte vara ditt eget sim-kort, utan du kan lika gärna låna ett av någon bekant eller ta ett nytt kontantkort.

Och därefter, hur återställer man en iphone 6 till fabriksinställningar?

Så här återställer du din iPhone, iPad eller iPod touch till fabriksinställningar

  1. Tryck på Inställningar > Allmänt > Överför eller nollställ [enhet] Tryck sedan på Radera allt innehåll och inst.
  2. Om du uppmanas till det anger du lösenkoden eller lösenordet till Apple-ID.
  3. Vänta på att enheten raderas.
Kan man ha flera Icloudkonton? Ja, man kan ha ett konto för iTunes/App Store och ett annat konto för iCloud tjänsterna. Dvs två Apple ID. Och du kan ha olika mejlkonton, även flera iCloud mejl.

Related

Kan inte ladda iPhone i bilen?

Det finns en laddningsport på undersidan av enheten. Om du har en iPod touch startar du om den. Du kan prova en annan kabel. Kontrollera att du har den senaste versionen av operativsystemet.

Med hänsyn till detta, kan man ha två apple-id på en iphone?

* Man kan ha flera Apple-ID, men då får man logga ut ur App Store som den ena Apple-ID:n och sedan in igen som den andre och det är helt enkelt klyddigt rent handgreppsmässigt. Måste man ha kreditkort för Apple-ID? Absolut går det, nedan förklarar vi hur! Apple-ID är ett personligt konto som du använder för att få åtkomst till Apples tjänster, t. ex. App Store, Apple Music, iCloud, iMessage och FaceTime.

Dessutom, kan man byta apple-id på en iphone?

Under Inloggning och säkerhet väljer du ditt Apple-ID. Ange den e-postadress som du vill använda som ditt Apple-ID. Välj Ändra Apple-ID. Om du ändrade ditt Apple-ID till en e-postadress från tredje part får du ett e-postmeddelande med en verifieringskod som du sedan anger. Måste Apple ID vara en mailadress? När du skapar ett Apple-ID anger du en e-postadress. Den här e-postadressen är ditt Apple-ID och det användarnamn som du använder när du loggar in på Apple-tjänster som Apple Music och iCloud. Det är också den adress som används som kontaktadress för kontot. Se till att du kontrollerar din e-post regelbundet.

Kan man ha Google Drive på iPhone?

Öppna Google Drive-appen på din iPhone eller iPad. På Min enhet ser du: Filer och mappar som du laddar upp eller synkroniserar. Google Dokument, Kalkylark, Presentationer och Formulär som du skapar.

By Still Kestler

Similar articles

Varför låser sig Apple-ID? :: Hur får man tag i sitt Apple-ID?
Användbara länkar