Hem > H > Hur Ansluta Urbanears?

Hur ansluta Urbanears?

Urbanears Connected‑appen hjälper dig att komma igång första gången du använder högtalaren och ger dig åtkomst till alla funktioner. Appen är kompatibel med iOS‑ och Android‑smarttelefoner och kan hämtas kostnadsfritt på Google Play eller i App Store.

Läs mer

Related

Hur kopplar man ihop Urbanears?

Du kommer direkt in i anslutningarna om du trycker på knappen och håller den intryckt. 2. När du går in börjar telefonen söka efter enheter. Du kan trycka på sökknappen.

Hur parkoppla Urbanears med iPhone?

Parkoppla ett Bluetooth-tillbehör från tredje part med iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Gå till Inställningar > Bluetooth och slår på Bluetooth på din enhet.
  2. Försätt tillbehöret i sökläge och vänta tills det visas på enheten.
  3. Parkoppla genom att trycka på tillbehörets namn när det syns på skärmen.
Hur får man igång urbanista? Lurarna sätts igång när du tar ut dem ur fodralet eller om de redan är ute när du tryckt två sekunder på Urbanista-logotypen på var och en av lurarna. Det senare är inte särskilt smidigt för du får bekräftelse med den blå lampan på lurarna och den ser du ju inte när lurarna redan sitter i öronen.

Varför kan jag inte koppla min Bluetooth till hörlurar?

Kontrollera att Bluetooth är påslaget i enheten du försöker ansluta till och att den är detekterbar eller synlig. Om du till exempel försöker ansluta till en telefon, säkerställ att den inte är i flygplansläge. Många datorer har inte Bluetooth-adaptrar. Du kan köpa en adapter om du vill använda Bluetooth. Varför funkar inte Bluetooth på Samsung? Gå till “Inställningar” och välj “Allmän hantering.” Tryck “Återställ.” När du har återställt nätverksinställningarna, prova igen. För att göra anslutningen mellan din telefon eller surfplatta och Bluetooth-enheten mer stabil, svep eller klicka fram varje steg och läs mer.

Related

Varför vill inte mina AirPods ansluta?

Gå till inställningar.

Hur fungerar trådlösa hörlurar?

Trådlösa hörlurar fungerar genom att ansluta till, eller para ihop med, den enhet du vill använda via radiosignaler eller infraröda signaler. Många enheter använder Bluetooth-teknik för att göra det lättare för användaren att ansluta. Dessutom, hur parkopplar man två bluetooth högtalare? Android -användare bör gå till Bluetooth -inställningar och koppla ihop Bluetooth -hörlurar eller högtalare en efter en. När du är ansluten trycker du på ikonen med tre prickar till höger och klicka på Avancerade inställningar. Aktivera "Dubbel ljud" alternativet om det inte redan är aktiverat.

Hur tar man bort Parkoppling iPhone?

Ta bort din kopplade iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Tryck på Inställningar, på ditt namn och tryck sedan på Medier och köp.
  2. Tryck på Visa konto. Du kan bli ombedd att logga in.
  3. Rulla ner och tryck sedan på Ta bort den här enheten.
Följaktligen, hur man aktiverar bluetooth? Aktivera Bluetooth eller inaktivera i Windows
  1. Välj knappen Start och välj sedan Inställningar > Enheter > Bluetooth och andra enheter.
  2. Markera Bluetooth för att aktivera eller inaktivera.

Hur koppla hörlurar till TV?

Hörlurar specialanpassade för TV

Sådana modeller kommer inte med inbyggd Bluetooth, utan har en sändare som ansluts till din TV och kommunicerar med dina hörlurar via Bluetooth eller RF (radiofrekvens).

By Davilman

Similar articles

Hur kopplar man in hemmabio till TV? :: Finns Bluetooth i min TV?
Användbara länkar