Hem > V > Vem Har Bäst Röst I Världen?

Vem har bäst röst i världen?

Tidningen Rolling Stone har låtit en mängd musiker vara med och utse världens hundra bästa sångröster. Och nummer ett blev: Aretha Franklin.

Läs mer

Related

Vilken e bokläsare är bäst?

Det finns andra egenskaper. Det var det bästa testet. Det finns en pocketbok. Touch HD 3. Alla kan göra ett test på datorn. Goodereader.com har kundrecensioner. Recensioner är de bästa. Det finns en enhet som kallas Kindle. Det finns paperwhite. PC:n var bäst placerad i jämförande tester. Techradar recension. Den bästa budgeten. Det finns en bok som heter "Kobo". Clara är HD. Alla har ett topputbud av datorer.

Och en annan fråga, vem är den största artisten genom tiderna?

De tjugo högst placerade artisterna på listan är: The Beatles. Bob Dylan. Elvis Presley. Därmed, vem är sveriges mest kända artist? En av de mest kända svenska artisterna de senaste åren är utan tvekan Avicii. Han började sin musikaliska karriär på allvar redan som sextonåring och gradvis blev han allt mer populär och uppmärksammad.

Vilken är den mest spelade låten i världen?

Mest spelade låten globalt blev Dynamite med BTS och här i Sverige var det Blinding lights med The Weeknd som tog hem förstaplatsen. Med andra ord samma låt som tog hem just den placeringen även förra året. I och med att Apple även äger Shazam har de gjort en lista över de mest Shazamade låtarna i världen. Därmed, vem är bäst på att sjunga i världen? världen

Men här har du dem – världens bästa sångare och sångerskor genom tiderna enligt oss!

  1. Whitney Houston.
  2. Michael Jackson.
  3. Aretha Franklin.
  4. Freddie Mercury.
  5. Celine Dion.
  6. Sam Cooke.
  7. Elvis Presley.
  8. Steven Tyler.

Related

Vad är bäst 4K eller HD?

4K TV-apparater har fyra gånger högre upplösning än traditionella Full HD TV-apparater.

Vem är världens bästa artist 2021?

Topp 5 mest spelade artisterna globalt:

Taylor Swift. BTS. Drake. Justin Bieber.
Man kan också fråga vem är etta i världen på spotify? Året närmar sig sitt slut och Spotify har därför sammanställt vilka låtar och artister som är mest populära värden över. I topp hittar vi rapparen Post Malone vars låtar har streamats hela 6,5 miljarder gånger i år. På andra plats hittar vi 17-årige singer/songwritern Billie Eilish.

Följaktligen, vem är världens största kvinnliga artist?

Rihanna är den mest spelade kvinnliga artisten bland Spotifys användare, både i Sverige och globalt. Internationellt följs hon av Ariana Grande och Beyoncé, men i Sverige slår sig Veronica Maggio och Zara Larsson in på andra respektive tredje plats. Och därefter, vem var störst abba eller roxette? Roxette. Sveriges mest framgångsrika band efter Abba. 60 miljoner sålda skivor världen över och fyra ettor på singellistan i USA.

Vem är störst Avicii eller ABBA?

Tim “Avicii” Bergling, som tragiskt gick bort tidigare i år, är den artist som sedan Spotifys födelse har spelats allra mest i Sverige. Hans musik har spridits och berört hela världen.

By Grosz Correl

Similar articles

Vilken är världens mest sålda skiva? :: Är en stjärna korsord?
Användbara länkar