Hem > H > Hur Får Man Mer Utrymme På Iphone?

Hur får man mer utrymme på iPhone?

Lagra bilder och videor i iCloud

Det betyder att de tar upp mycket lagringsutrymme på din iPhone, iPad och iPod touch. Med iCloud-bilder kan du frigöra mer utrymme på din enhet och ha med dig hela din samling vart du än går. Kom igång med iCloud-bilder: Tryck på Inställningar > [ditt namn] > iCloud > Bilder.

Läs mer

Related

Vilket format har Iphone bilder?

Om du har fått ett foto från någon som har en ny telefon har du kanske märkt att det inte är i standardformat. Heic är ett modernare format som Apple använder.

Vad kostar det att uppgradera iCloud?

Priset för lagringsutrymme på iCloud är när detta skrivs: 50 GB: 9 kr. 200 GB: 29 kr. 2 TB: 89 kr. Man kan också fråga hur betalar jag en faktura från apple? Du kommer att få en Apple-faktura via e-post inom 2–3 arbetsdagar efter att din beställning har skickats. skriva ut din faktura på vår Självbetjäning. Om du behöver hjälp med att visa eller skriva ut din faktura kan du kontakta en Apple Online Store-representant på 020‑120 99 71.

Med detta i åtanke, hur kan jag rensa icloud?

Det raderar innehållet från iClouds servrar och från alla dina enheter som är inloggade på iCloud. Tryck på allmänt Nollställ • Tryck på - Radera allt innehåll och inst. Om du vill radera allt på iPaden väljer du Radera allt innehåll och inst. Vad gör man om iCloud är fullt? För att hantera detta, gå till din iCloud-meny och klicka på Hantera lagring. Du kan se vilka appar som upptar utrymme. Klicka på enskilda appar och du kan radera sina data från din iCloud. Även om du har massor av appar med små mängder lagring, kan det enkelt lägga upp.

Related

Kan inte ladda iPhone i bilen?

Det finns en laddningsport på undersidan av enheten. Om du har en iPod touch startar du om den. Du kan prova en annan kabel. Kontrollera att du har den senaste versionen av operativsystemet.

Följaktligen, vad är bra med icloud?

Med iCloud Drive får du säker åtkomst till alla dina dokument från din iPhone, iPad, iPod touch, Mac och pc. När du loggar in på iCloud har du tillgång till iCloud Drive. Med iCloud Drive kan du hålla filer och mappar uppdaterade på alla dina enheter, dela filer och mappar med vänner, familj, kollegor med mera. Vad kostar iCloud mail? När du anmäler dig till iCloud får du automatiskt 5 GB lagringsutrymme utan kostnad. Du kan använda lagringsutrymmet till säkerhetskopieringar, Mail, iCloud-bilder, iCloud Drive med mera. Om lagringsutrymmet på iCloud blir fullt kan du inte skicka eller ta emot e-postmeddelanden med din iCloud Mail-adress.

Vad tar mest plats i mobilen?

Videoklipp och ljud stjäl värdefullt utrymme. Genom att välja Inställningar, Lagring visas vad som tar plats och du kan klicka på en kategori för att rensa. Du kan förstås även koppla ihop telefonen och datorn med av en usb-sladd, och sedan flytta över filer som du vill spara till datorns hårddisk. Hur får man mer minne på mobilen? Fullt minne?Få mer utrymme i telefonen

  1. Radera appar som inte används.
  2. Radera videoklipp och bilder.
  3. Rensa webbinformation och lagrat innehåll i appar.
  4. Hjälp med lagringsutrymme på din iPhone?

Vilket moln är bäst?

Bästa molnlagring 2022

  • IDrive är den bästa molnlagringen just nu. IDrive är en veteran vad gäller molnlagring och levererar massor av lagring online för ett otroligt litet pris.
  • pCloud ger en livslång prenumeration på molnlagring.
  • Denna fantastiska obegränsade molnlagringstjänst är gratis med en VPN.

By Kelsey Ruggerio

Similar articles

Vilken iMac ska jag välja? :: Hur ökar man minnet på iphone?
Användbara länkar