Hem > V > Var Kan Man Lyssna På Ljudböcker Gratis?

Var kan man lyssna på ljudböcker gratis?

Biblio är en nylanserad app från Sveriges bibliotek som gör det enkelt för dig att lyssna på ljudböcker direkt i mobilen. Appen finns i dagsläget tillgänglig för både Android och iOS (Apple).

Läs mer

Related

Finns det gratis Word program?

Du kan använda gratisalternativet för att undvika att betala för Microsoft Office. Funktionerna i Microsoft Office och LibreOffice är desamma. Båda programmen erbjuder svensk stavning.

Vilken är den bästa appen för ljudböcker?

Bästa ljudboksappen – summering

  • Bokus Play utsågs till den bästa ljudboksappen med betyget 9.5 av 10.
  • BookBeat kom på andra plats med betyget 9 av 10.
  • Nextory kom på tredje plats med betyget 8.5 av 10.
  • Audible kom på fjärde plats med betyget 6 av 10.
Vilken Ljudboksapp är billigast? TEST: Bokus Play. Den billigaste svenska ljudbokstjänsten (om man nöjer sig med en bok per månad).

Hur blir man Ljudboksuppläsare?

Är du intresserad att jobba som ljudboksuppläsare har du möjlighet att skicka in en audition till oss här på vår webbplats, voiceify.se. Vi är ständigt på jakt efter nya berättarröster och tar emot auditions löpande. Kontakta oss gärna för mer information eller läs vidare här på vår webbplats. Med tanke på detta, vilka ljudböcker finns på spotify? Novellix ljudböcker på Spotify!

  • Karin Boye – Ella gör sig fri (inläst av Marie Ahl)
  • F. Scott Fitzgerald – Det sällsamma fallet Benjamin Button (inläst av Björn Kjellman)
  • Johan Theorin – Knackningar (inläst av Johan Theorin själv!)
  • Daniel Sjölin – Alla vill bara gå hem (inläst av Daniel Sjölin!)

Related

Är det gratis att uppdatera till Windows 10?

Alla måste betala för Windows 10 efter den 29 juli. Windows 10 är gratis på din dator om du uppgraderar från Windows 7, 8 eller 8.1.

Med tanke på detta, hur fungerar libby?

Libby är en gratisapp där du kan låna e-böcker, digitala ljudböcker och tidskrifter från ditt offentliga bibliotek. Du kan strömma titlar via Wi-Fi eller mobildata eller ladda ner dem för att läsa offline, när och var som helst. Allt du behöver för att komma igång är ett lånekort. Kan man låna ljudböcker på bibliotek? Skaffa lånekort hos ditt bibliotek

Du måste ha ett lånekort och en pinkod för att kunna låna ljudböcker från biblioteket. Om du inte har ett lånekort kan du skaffa det hos ditt närmsta bibliotek. Hos många bibliotek kan du även skaffa lånekort online via bibliotekets webbplats.

Vilket Ljudboksabonnemang är bäst i test?

Vad gäller abonnemang erbjuder Bokus Play två olika alternativ:

  • Bas. Detta är marknadens billigaste ljudboksabonnemang, men ger dig bara 1 kostnadsfri bok per månad.
  • Premium. Med Premium får du obegränsad lyssning varje månad och tillgång till hela biblioteket.
Dessutom, vilken är bäst av storytel eller bookbeat? Enligt sajtens test vinner Storytel. De pekar på att Storytel har den bästa ljudbokstjänsten och ger det bästa intrycket. Både Storytel och BookBeat har kreativa sök- och kategorisystem, vilket gör det enklare att hitta den bok du verkligen vill läsa eller lyssna på.

Därmed, vad är bäst storytel eller nextory?

Storytel – Utbud. Utbudet är väldigt likt överlag, men Storytel har snäppet större utbud. Ska du läsa engelska titlar är Nextory att föredra, men utbudet på engelska på Storytel är inte dåligt det heller. Utbudet känns välsorterat i båda apparna då de rekommenderar de mest populära titlarna först i deras kategorier.

By Ianteen Pyanowski

Similar articles

Hur mycket kostar ljudböcker? :: Hur köper man mer lagringsutrymme på iPhone?
Användbara länkar