Hem > V > Vad Kan Man Ha I Apple Wallet?

Vad kan man ha i Apple Wallet?

I Plånbok kan du förvara bland annat följande:

  • Kort för Apple Pay, som Apple Card och Apple Cash – se Ställa in Apple Pay.
  • Kollektivtrafikkort – se Betala i kollektivtrafiken.
  • Digitala nycklar – se Låsa upp hemmet, bilen och hotellrum.
  • Student-ID-kort – se Använda student-ID-kort.

Läs mer

Related

Hur sätter man på text på Apple tv?

Under Hörsel väljer du undertexter och textning på din Apple TV, iPad, iPod touch eller streamingenhet. Om du vill aktivera den väljer du Slutna textningar. Du kan ändra stil och alternativ för undertexterna.

Hur fungerar Apple Plånbok?

Apple Wallet lagrar sedan dina kreditkort och betalkort och hämtar data när du autentiserar Apple Pay för att betala för varor. Öppna Wallet på din iPhone. På din iPad går du till Inställningar > Plånbok och Apple Pay. Tryck på Lägg till kredit- eller betalkort eller "+" i det övre högra hörnet och tryck på "Fortsätt". Hur fungerar Wallet på iPhone? Lägga till, använda och dela boardingkort, biljetter och andra kuponger i Plånbok

  • Öppna appen, e-postmeddelandet, notisen eller ett annat typ av meddelande som innehåller ditt boardingkort, din biljett eller andra kuponger.
  • Tryck på Lägg till i Plånbok.
  • Följ instruktionerna på skärmen.

Kan man lägga in sitt körkort i mobilen?

Appen Autoilija (Bilist) kan laddas ner till smarttelefoner och innehåller ett digitalt körkort samt olika fordonsrelaterade tjänster kopplade till Trafis register. Kortet ligger ännu i testfasen och utvärderas av en mindre grupp testvanvändare innan det senare i år lanseras officiellt för både iPhone och Android. Kan man ha sitt körkort i mobilen? Våra id-handlingar är på väg att digitaliseras och föras över till mobilen, först ut är det digitala körkortet som under 2020 kommer introduceras som en ny tjänst.

Related

Vilken upplösning på Apple TV?

HD-videor har en upplösning på 1 920 x 1 080, men 4K-videor har en upplösning på 3 840 x 2 160. Det finns ett brett utbud av färger och ljusstyrka.

Hur handlar man med Wallet?

Hur betalar du?

  1. I butik (med iPhone eller Apple Watch) Dubbelklicka på ”Touch ID”, eller håll din iPhone mot kortterminalen med fingret på Touch ID.
  2. I appar eller online-butiker (med iPhone eller iPad) Välj Apple Pay som betalmetod och håll fingret på Touch ID.
  3. Online-butiker (med Mac)
Hur betala med Wallet? Betala med ditt förvalda kort på en iPhone med Touch ID
  1. Lägg fingret på Touch ID.
  2. Håll den övre delen av iPhone på några centimeters avstånd från den kontaktlösa läsaren tills meddelandet Klar och en bockmarkering visas på skärmen.

Var sparas Covidbeviset iPhone?

Beviset i din mobil, flera sätt att göra det enkelt

Kivras app finns både till Android och Ios, och du loggar in med e-legitimation. Har du Kivra när du ber att få ditt Covid-intyg kommer det att plinga till direkt i appen (som finns för Iphone och Android) och du hittar ditt intyg där.
Vilka tre steg gör du för att koppla ditt Nordea kort till tjänsterna Apple Pay Google Pay i mobilen? Nordea WalletmobilaNordea

Aktivera Nordea Wallet i tre steg:

  1. Ladda ner appenÖppnas i nytt fönster från iTunes.
  2. Identifiera dig med Mobilt BankID.
  3. Acceptera villkoren.

Hur få in Covidpass i Wallet?

Var lagrar jag mitt digitala pass? Om du äger en iPhone laddar du helt enkelt ner ditt Digitala Pass till Apple Wallet-applikationen (det är en app som finns i varje iPhone). För Android-användare har vi utvecklat YourWallet, ett alternativ till Apple Wallet.

By Ramey Searcy

Similar articles

Hur betalar jag med Apple Pay i butik? :: Kan inte ladda Apple Pencil?
Användbara länkar