Hem > N > När Är Nästa Apple Event 2021?

När är nästa Apple Event 2021?

Apple har hållit event under våren under fem av de senaste sju åren. I takt med att företagets portfölj av produkter och tjänster växer, blir det svårare att bara ha två eller tre event. Vårens event äger vanligtvis rum i mars, men 2021 hölls det i april. Vad kommer Apple att lansera 2022?

Läs mer

Related

Hur sätter man på text på Apple tv?

Under Hörsel väljer du undertexter och textning på din Apple TV, iPad, iPod touch eller streamingenhet. Om du vill aktivera den väljer du Slutna textningar. Du kan ändra stil och alternativ för undertexterna.

Dessutom, när kommer nästa version av iphone?

År 2022 får hela Iphone-serien snabbare skärmar

Ett populärt rykte om kommande Iphone 13, med väntad lansering i september 2021, är att telefonen kan få skärmar med uppdateringsfrekvens på 120 Hz, precis som vissa Ipad-modeller har redan idag.
Hur ser nya iPhone ut? 2022-04-05: Läcka: Tunnare kanter på Iphone 14 Pro Max

Dessa visar att Iphone 14 Pro Max ser ut att få 20 procent tunnare skärmkanter jämfört med tidigare modeller. Cad-renderingarna ”bekräftar” också tidigare rykten om skärmhål för selfiekameran, istället för notch.

Och en annan fråga, vad släpper apple imorgon?

Enligt Apple är nykomlingen upp till 80 procent snabbare än Mac Pro med 16-kärnig Xeon-processor och Radeon Pro W6900X. Den som vill ha maximal kraft kan välja M1 Ultra, ett nytt chipp som är dubbelt så snabbt som M1 Max. En annan stor nyhet var Apple Studio Display, en ny extern bildskärm på 27 tum med 5k-upplösning. Med detta i åtanke, när kommer homepod mini till sverige? HomePod mini har ännu inte officiellt lanserats i Sverige men någon gång under 2022 kommer detta förmodligen bli verklighet. Macradion har fått in flera tips på personer som i skrivande stund testar HomePod mini på svenska.

Related

Vilken upplösning på Apple TV?

HD-videor har en upplösning på 1 920 x 1 080, men 4K-videor har en upplösning på 3 840 x 2 160. Det finns ett brett utbud av färger och ljusstyrka.

Följaktligen, när kommer ipad 2022?

(Pocket-lint) - Apple uppdaterade sin iPad-portfölj med iPad Air i mars 2022, med samma chip som iPad Pro-modellerna från 2021. När kommer det ut en ny MacBook? Apples försäljningen går riktigt fint just nu, mycket tack vare MacBook Pro. En ny rapport hävdar att Apple har en MacBook Air på gång för i år och att den kommer att dyka upp under andra halvan av 2022 – och det är inte första gången vi fått höra ett sådant rykte.

Och en annan fråga, när kommer ipad pro 2021?

Apple har nu presenterat den nya iPad Pro (2021) och den kommer till butiker under maj. Du kommer att kunna förbeställa den nya surfplattan från och med den 30 april över hela världen. När kommer nya iPhone 2022? Apple iPhone 14 - datum och pris

Om mönstret fortsätter kan iPhone 14 Pro-modellerna avslöjas den 13 september 2022. Naturligtvis är ingenting officiellt ännu, och det kommer inte heller att vara det på ett bra tag.

När kan man köpa iPhone 13?

Alla iPhone 13- och iPad-modeller kommer att finnas i butik och levereras till kunder från fredagen den 24 september.

By Lurline

Similar articles

När kommer iPhone 13 pris? :: Hur betalar man i App Store?
Användbara länkar