Hem > V > Vad Betyder Ordet Satt?

Vad betyder ordet satt?

Ordet satt är en synonym till ymnig och kraftig och kan bland annat beskrivas som ”kraftig och kort (om person)”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av satt samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Läs mer

Related

Vad betyder se 46?

Sveriges landskod är 46, eller +46. Det beror på om telefonnumret är sparat i din telefonbok eller inte.

På motsvarande sätt, vad är tremulering?

Tremulering betyder ungefär detsamma som kvitter. Dessutom, vad är en bedrift? Bedrift betyder ungefär detsamma som handling.

Vad betyder sväva ut?

Ordet sväva är synonymt med levitera och kan bland annat beskrivas som ”hänger i luften”. Ordet används i uttrycket ”svävar i okunnighet om något” som betyder ”är ovetande om något”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av sväva samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket. Och därefter, Är en fluga? Används i vardagligt tal.

Ordet fluga är en synonym till flygfä och innepryl och kan bland annat beskrivas som ”en insekt som vistas nära människor (ordningen Diptera)”. Ordet kan ha flera olika betydelser. Fluga används i uttrycket ”gör inte en fluga förnär” som betyder ”skadar inte någon”.

Related

Vad betyder dollartecken i Excel?

Du måste sätta ett dollartecken bredvid cell- och kolumnreferenserna om du vill behålla den ursprungliga referensen. Formeln påverkas inte av att den kopieras från C2 till D2. Det är en absolut referens.

Följaktligen, vad är syndig?

Syndig kan beskrivas som ”som bryter mot religiösa föreskrifter och förbud; som utgör eller begår en synd”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av syndig samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket. Och en annan fråga, Är satt korsord? Synonymer till satt

  • liten och kraftig, undersätsig, kort och tjock, knubbig, pyknisk, fyrkantig, stabbig. motsatsord. gänglig.
  • Användarnas bidrag. bastant, mullig, fetlagd, bred.

Vad betyder slår fast?

Slå Fast betyder i stort sett samma sak som säkerställa. Vad är sinkabirum? Sinkabirum betyder ungefär detsamma som fängelse.

Folk frågar också vad är förträffligt?

Förträfflig betyder i stort sett samma sak som utmärkt.

By Kresic Obryant

Similar articles

Vad är ett rön? :: Vad betyder dollartecken i Excel?
Användbara länkar