Hem > H > Hur Kan Man Ladda Ner Video Från Youtube Till Iphone?

Hur kan man ladda ner video från YouTube till iPhone?

När Download Youtube Shortcut är installerat så är det bara att gå in på Youtube.com i Safari välja ett klipp som du vill ladda ned och trycka på den lilla rutan med en pil som pekar uppåt. Bläddra tills du hittar Shortcuts och välj Download YouTube.

Läs mer

Related

Hur ändrar man en bild till pdf?

Klicka på knappen Välj en fil ovanför eller dra och släpp filer i dropzonen för att konvertera bildfiler till PDF. Du kan välja att konvertera bildfilen till ett PDF-format. Acrobat konverterar filen från bild till PDF. Du kan antingen dela den konverterade PDF-filen eller ladda ner den.

Kan man titta på YouTube offline?

Youtube Go låter dig spara videos för offlinetittande. Bland betaltjänsterna för strömmad video har nedladdat material för att kunna titta även utan uppkoppling växt till sig. Hur ladda ner video? Ladda ner och installera Video Downloader (eller liknande app för nedladdning av video) från Play Store. Vänligen öppna den och klistra in videolänk i URL-fältet. När webbplatsen har laddats, spela filmen för att det ska upptäcka videoresurser på sidan. Tryck sedan på Ladda ner knappen och spara videon i din telefon.

Och en annan fråga, hur kan man ladda ner musik till datorn?

Du kan använda musikspelaren online för att importera musik direkt från din Google Drive och lyssna på musik direkt. Det är enkelt, vi stöder många format (aac, mp3, m4a, wav, ogg, weba, wma). Ingen installation krävs krävs utan kostnad. Man kan också fråga Är det olagligt att ladda ner musik från youtube? Genom att konvertera YouTube-fil till mp3 och nedladdning:

  • Öppna filen eller musiken du vill ladda ner.
  • Kopiera webbadressen till filen. Det kan göras med hjälp av knappen Dela under videon.
  • Klistra in webbadressen till sökfältet i konverto.
  • Välj MP3-format när du fortsätter.
  • Nedladdningslänken visas.

Related

Hur ändrar man från HEIC till JPG?

Hur konverterar man från HEIC till JPG? Du kan antingen dra och släppa filerna i filområdet eller välja en fil på din dator. Konverteringen startar omedelbart om du klickar på knappen "Start Conversion". Filen ska laddas ner omedelbart efter att den har behandlats. Filen kommer att raderas från servern efter 30 minuter.

Och en annan fråga, hur laddar man ner video från youtube till mobilen?

Ladda ner och installera TubeMate Youtube Downloader

TubeMate är ett av de mest populära verktygen för att ladda ner YouTube-klipp på Android-enheter, vilket vi kan förstå. Appen är väldigt enkel att använda och har precis de funktioner som behövs och inget onödigt krafs.
Hur sparar man ner en video från YouTube? Öppna det Youtube-klipp du vill spara och kopiera webbadressen. Använder du Videograbby kan du även välja att skriva in ett sökord.

Kan man spara filmer från YouTube?

Om du vill spara videos för att titta på senare utan wifi uppkoppling måste du lära dig hur du laddar ner YouTube-videor snabbt och enkelt. Du kan ladda ner YouTube-videor till olika format som MP4, AVI, MPEG och mer. Eller om du bara behöver videons ljud kan du ladda ner YouTube-videor till MP3-filer. Med tanke på detta, kan man använda youtube utan wifi? Om du inte är ansluten via Wi-Fi: Öppna appen Inställningar på enheten. Kontrollera att Mobildata är aktiverat för YouTube.

Vad kostar YouTube Premium?

Premium kostar 99 kronor i månaden (eller 149 kronor för ett familjeabonnemang) och aktiveras via inställningsknappen uppe till höger. Ett annat alternativ Youtube Premium. För 119 kr/mån får du inte bara musiktjänsten utan även annonsfria videor på ”vanliga” Youtube.

By Brandenburg

Similar articles

Hur kan man göra en video längre? :: Kan man titta på Netflix offline?
Användbara länkar