Hem > H > Hur Bokar Mån Tid På Apple Store?

Hur bokar mån tid på Apple Store?

Du kan boka tid på getsupport.apple.com. Om du behöver ändra din Genius Bar-tid kan du också besöka mysupport.apple.com eller använda länken i bekräftelsemejlet. Alla butiker har inte börjat med Genius-support igen. Du kan se vad som gäller för din lokala Apple Store på apple.com/se/retail.

Läs mer

Related

Hur sätter man på text på Apple tv?

Under Hörsel väljer du undertexter och textning på din Apple TV, iPad, iPod touch eller streamingenhet. Om du vill aktivera den väljer du Slutna textningar. Du kan ändra stil och alternativ för undertexterna.

Dessutom, hur får jag kontakt med apple?

Vill du ändra, spåra eller returnera din beställning, eller uppdatera din kontoinformation, går du bara till webbsidan Beställningsstatus. För övriga frågor, kontakta Apple Stores kundtjänst på 020‑120 99 71. Öppettiderna är måndag–fredag 09.00–19.00. Dessutom, vad kostar apple service? AppleCare+ täcker såväl utbyte som reparationsservice av din iPhone, vilket omfattar upp till två fall av oavsiktlig skada varje 12-månadersperiod. För varje fall tillkommer en självrisk på 249 kr för skador på skärm eller baksida i glas och 849 kr för andra typer av oavsiktliga skador.

Hur mycket kostar det att ringa Apple?

Apples kostnadsfria support– den officiella Apple-supporten. Och en annan fråga, var finns apple menyn? Apple-meny

Apple-menyn finns i det övre vänstra hörnet av skärmen och innehåller kommandon för saker du gör ofta, som att uppdatera appar, öppna Systeminställningar, låsa skärmen eller stänga av datorn.

Related

Vilken upplösning på Apple TV?

HD-videor har en upplösning på 1 920 x 1 080, men 4K-videor har en upplösning på 3 840 x 2 160. Det finns ett brett utbud av färger och ljusstyrka.

Man kan också fråga hur tar man reda på hur gammal en iphone är?

- Gå till mobilens inställningar, vidare till Allmänt och därefter till ”Om”. Bläddra ner till Modell och klicka en gång på det modellnummer som står där. Hur chattar man med Apple? Använd appen Apple Support för att hitta svar på frågor om dina produkter, prata med en expert eller boka en reparation.

Var kan jag få hjälp med min iPhone?

Var kan jag få Apple-certifierade iPhone-reparationer? Du kan få Apple-certifierade reparationer och service i en Apple Store-butik eller hos en av våra auktoriserade Apple-servicepartner. Har Apple en mail? Aktivera iCloud Mail (eller Mail) och följ sedan anvisningarna på skärmen för att skapa en iCloud Mail-adress. Om du inte ser några anvisningar på skärmen när du har aktiverat iCloud Mail på din iPhone, iPad eller iPod touch har du redan en primär e-postadress för iCloud Mail.

Följaktligen, Är apple care gratis?

De flesta Apple-enheter har en begränsad garanti och rätt till upp till 90 dagars kostnadsfri support. Om du har en berättigad enhet kan du köpa ett AppleCare+-abonnemang eller en AppleCare Protection Plan för att få ytterligare rätt till service.

By Peer Suchitra

Similar articles

Hur långt efter kan man köpa till Apple Care? :: Kan någon annan spåra min mobil?
Användbara länkar